Edno prasanje do site sto ja citaat temava sto imate od toa sto nekoj ke vi kaze nesto i pogodi a vie sepak ne go resite toa , da se pogodi ne e problem da se resat rabotite e kompleksen problem moze do krajot na svetot da odite po gataci ako ne go resite toa sto ve maci dzabe e sve
Edno prasanje do site sto ja citaat temava sto imate od toa sto nekoj ke vi kaze nesto i pogodi a vie sepak ne go resite toa , da se pogodi ne e problem da se resat rabotite e kompleksen problem moze do krajot na svetot da odite po gataci ako ne go resite toa sto ve maci dzabe e sve
Зависи од проблемот . Не значи дека ако погаѓа , може и да го реши проблемот. Можеби ќе ве упати кај некој што може да ви го реши.
Не би рекла дека врска немаат . Сега што очекувате не знам , но во Мк единствено тие се со дарба да речам а не наплаќаат . Наталија 300 ден наплаќа, ама погаѓа жената. Не е дека е тутурутка.
Навистина не разбирам што добивате од тоа ако ви погодат било да е добро или лошо треба сами да делуваме во својот живот може да зборуваат за минато иднина но сегашноста е во наши раце , минатот ја креира сегашноста а сегашноста ја креира иднината!!!
Dali nekoj znae koj bi mozel da mu pomogne na dete so sugreb(koprivki, isfrlanje)? So godini se maci…
Мој совет е не. А вие како сакате. 500 денари наплаќаше уште пред 10 години, сега сигурно повеќе. Врска нема. А на страна тоа што е дрска, се дере.
Има човек во Скопје Аеродром што се погодува но и тој самиот вели дека нема фајде ако неможе да се спречи проблемот
Не е Славе случајно го запознав на кеј додека шетав ме предупреди за една работа што имав намера да ја направам не работи тој со тоа , он ми го кажа следново дека сегашноста е во мои раце и дека нема што некој да ми кажува гата како млад го правел тоа но престанал зашто сватил дека нема фајде