Zdravo, lugje moja bliska licnost bara zena koja topi olovo,dokolku ste zadovolni od nekoj/a ke ve zamolam za kontakt.
Zenata si ima maka so mn rsboti, se i odi naopaku,ostana bez brak,so rabota kaj i da pocne sekogas ima problem,po doma rqspravii....
Сама не сакам да верувам во овие работи, но... Имав случај во блиска фамилија, на раб на развод беа. Буквакно. Со неколку посети на една жена (не знам што се случувало таму ама мислам дека маици носеше тетка ми и слика од младите) еве ги трето дете чекаат, животот им се промени од корен, дали е случајност или не, не знам. Се работи за Маре од Петровец, сигурно е пишувано за неа тука
Здраво дали можеби некој има искуство со Дурмиш Исцелител Сабри така е потпишан човекот на ФБ доколку има некој информација ве молам пишете
Pocituvani Dali nekoj od vas ima otideno nekade za seriozen zdravstven problem i nekade da vi pomognale? Znaete deka se ke probam za da pomognam koga e nekoj bolen. Ve molam ako vi pomognale spodelete,za zdravje se raboti,nisto drugo ne mi treba na ovoj svet.
Здраво имам голема мака и проблем кој сакам да го решам Машко сум 18.5 години веќе подолго време чувствувам привлекување од истиот пол ми се засвиѓаат другари машки на улица и слично но исто времено си сакам и девојчиња .Чувствувам дека не сум јас дека јас не сум тој никогаш не сум имал такво чувстцо и емоција се осеќам како ѓавол да влегол во мене нејсе...Ова ми се случува откако во Скопје на улица на пешачки пред година дена најдов 50 денарка изгребана цела фрлена на улицата и јас си ја земав и ја потеошив од тој ден ми се појавија овие чувства ....Потребна ми е помош некој што знае гледач и некој што помага да ми се отсрани оваа несреќа од мене да продолжам во животот без вакви заблуди од сатаната и од некој што мене ми ги има фремно Ве молам за искрена помош ....Ќе ве молам без непотрњбни коментари од тоа дека тоа е нормално и дека тоа е природно...Ве молам за помош....