Ако не сте биле некаде,не ширете невистини( Ленче од Аргулица ,ми помогна многу и здравствено и на приватен план.Жената не ви кажува кој и што ви направил,се читаат молитви во недела и ви дава вода од многуте бунари кои ги има и кажува што ќе сонувате ,по сон тоа ќе ви каже таа што треба да се направи).
Точно. Уште кога го прочитав тоа напишано, сакав да искоментирам, ама се предомислив. Жената баш на никој пари не побарала, на манастир си оставаш колку сакаш. Не кажува овој оној ти направил, само што имаш проблем и кажуваш, молитва има од неа и што да направеш ти кажува на крај.
Dali ima nekoj odeno kaj dule od veles i kolku ste zadovolni Imam golemi problemi imam24 godini moite roditeli pocinaa imam mnogu losh brak so bebe mazot mi e trgnat po losi patisha mnogu e zadolzen samo konflikti nedorazbiranja problemi brakot mi e pred razvod no nemozam sama sa se grizam za bebevo i na rabotno pole jmam padovi nemiri ednostavno mie haos zivotot vo sekoja gledna tockab dali mozebi imate iskustvo so dule ili nekoj drug mnogu sum ocajna vo bezzizlezna situacija sum neznam shto da pravam
Дали некој со сигурност може да ми каже некој/а што гледа бидејќи здравствените проблеми ми се натрупуваат,се чуствувам вознемирено,имам тешко и плитко дишење,уртикарија која трае 1година.Ве молам за совет и помош
Bevme so soprugot,pred skoro 6 meseci ,so iminja i preziminja mu pogodi se,potoa mu kaza sto se treba da napravi.Ne uspeavme da zakazeme po telefon,taka otidovme i posledni vlegovme. Site vo Veles znaat kade zivee.Nosete obleka koja ke vi gi pokriva nozete i dekolteto. Ne pravete galama dodeka cekate.Pozdrav, so sreka.
Да ли некој бил кај Славица од Куманово? Бедиње Се закажува или идеш чекаш? Слушнав многу рано оделе чекаат
Rano se ide ne se zakazuva Jas otidov od 6 sabajle do 5 popladne ne dojdov ides tamo na prijatelska baza Po 20 h cekanhe ides rano ama tamo nema red ke se utepas cekajke nekoj odma dojde I si zavrsi rabota preko red taka Slavica si kazuva