Jas koga gi najdov rabotite što mi gi kaza rabotite mrdnaa nekoj den i potoa pak po staro i sekogas imame mnogu za kopanje ama dodeka ne najdeme nekogo da gi resi rabotite bez kopanje do togas i ke kopame
@SummerGirl и е братучеда јас кога требаше бабами (84) да ја носам навремето она ми даде контакт може да те упати и кај цена од драчево
Другарче, копачот у глава да си акнеш... Се додека животот не си го земеш во свои раце, и не идеш психијатар, а оставаш на бајачи... Ќе ти е лошо, прифати дека не е се како што планираме, не е кај никој! Бајачи може да ти растурат фамилија само.. Со овој не збори, со оној не збори, ваму иди, таму пари остави... Ќе ти летне живот на магии кои не постојат.. Се е у глава, иди си психотерапија, очигледно ти треба, не губи време да копаш кај славе
Bidejki si tuka na forumov i ti si imas maka dobro e ti šti si fatil red za na psihijatar ako ne ti zavrsat rabota poslabite ke dadat posilni lekovi i ke si go pomines taka zivotot otkolku da se boriš k nempj sledniot pat da gi mešaš apčinjata
Не ги мешам, одлично ми е со терапија, и со психотерапија... Господ не постои, свести се и стави се во раце на медицината, другарски ти кажувам овоа
Па и да постои, сигурно нема на некоја полуписмена Цана од Прдарево да ѝ даде моќ да ти решава животни проблеми со рикање врз гаќи и маица. Зар Библијата не е против сите кои тука ги рекламирате? „Да не се најде меѓу вас човек кој го тера синот свој или ќерката своја да помине преку оган, заради исчистување, или да претскажува, да гата, или, пак, маѓесник, бајач, или што повикува духови, ниту, пак, волшебник, ниту таков што разговара со мртви; зашто секој кој го прави тоа, е гнасен пред Господ, и токму поради тие гнасотии Господ, твојот Бог, ги изгонува од пред тебе“ (5 Мојсеева. 18:10-12).
Џабе кажуваш. Има една, со реклама онолкава и си има фирма жената. Си заработува црно на бело, вака-така ќе го менувам мислењето за овие што се бават со вакви гнасотилоци. Ние другите не сме гледале убаво, кога сме бирале.
Zdravo dali nekoj ima odeno kaj kamile od cair ,da spodeli iskustvo dali pomaga i kolku pati treba da se odi kaj nea
Барам контакт од некој оџа од Радовиш (или Радовишко) не сум баш сигурна. Не сакав да верувам во овие работи но по се што доживеав сум сигурна и убедена дека ми е направено и тоа токму од оџа. Многу работи се поклопија, години и години се во прашање а јас вака не можам повеќе. Ве молам ако имате некое инфо како и каде да го барам... Да се надоврзам, т е редактирам додека е време, значи сум била и на психолог и на психијатар, не примам никаква терапија, бидејќи ми рекле дека нема потреба дека се е во ред. Ете тоа го изоставив.