Dali nekoj znae kade i kako da otideme da se organizirame chlenovi za kaj Slave Kravari prevoz do bitola kje najdeme ama od Bitola do Kravari e problemot
Ic nemoj da idete KAJ Slave veze nema covekot od gledanje tolkav pat ke projdete za dzabe DVA reca kaze samo kopanje KAJ nego cel dvor treba da iskopas na site Sto bevme kazuva samo kopanje nekoj od tie kopale I nisto ne nasle
Jas klčno 90% od nego śto mi ima kazano imam izvadeno i imam podobruvanje samk treba dosta kopanje za žal
Ленче не бара пари? Ќе те тера да и каѓиваш сонови, она ќе ги наводно тумачи, ќе почне курбан да ти бара јагне, па 100 еур, па 12 000 ден ми зема... Па ќе ти се закани како не однесеш по сон пари ќе абортираш.... Опасна шизофренијата кај ленче е, ленче е да се лечи на психијатрија Ленче е преварант, ми има земено над 600 еур кои наводно по сонови требаше да и ги дадам, и ако не однесам јагне курбан и пари по сон, рече ќе абортирам Ленче е крадец.. Наводно не бара пари на 3 4 идења кај нејзе после те тера да и раскажуваш сонови и ќе почне да те краде... Пари, курбан свашта ќе бара 1000 еур најмалку ми има земено, со закани, као твоја одлука е дали ќе оставиш пари на икони ама ако не оставиш зло ќе ти се деси... Болна у ум е... Се надевам починала, заслужува тој преварантот смрт Дали може да ти се обратам во лична пораката за ленче и анте. Анте мене сексуално ме има злоупотребено, 2 3 пати, ко магија лечел на моја фамилија, малолетна бев сеуште, уште идам на терапија психијатрија од него! А ленче ме има ограбено 1000 еур најмалку, наводно не бара пари, се додека не идеш 3 4 пати и те тера сонови да и раскажуваш, па испаѓа курбан носи, 200 еур на икони стави, чевли купи, не знам шо, не знам како, наводно ако сакаш, ама со закана ѕи вика ако не донесеш ќе абортираш... Многу лоша, болна ментална личност е