Па за вода крстење пари не бараат верувај,плус на секој празник имаш ставено лонци светс вода,можеш да си наполниш,а кај ти бараш лек у поп? Лекот и мирот ќе го најдеш ако навистина си верник,а ако си голем грешник тешко
Јас како што читам од кај него сите пишуваат копај до двор дома , и ништо чаре , мислам дека не вреди да се оди .
Dali moze nekoj da spodeli broj od odza koj sto navistina pomaga vo pravenje nesto? Se raboti za ljubovna maka, ve molam spodelete ako nekoj ima iskustvo veke pozitivno.
Dali ste nornalni be kakvi pravenje dali bi sakale via nekoi nesto vam da vi pravi ili da ve vrzuva zasramete seb
@Astfor не ме напнувајте за Наталија . Периодов рече дека нема да гледа. Неколкумина ми пишаа им дадов број, веднаш ми се јави и ми замери. Нема кому не сум дала број. Дури две членки лично ги однесов до дома до пред врата.
За Наташа првпат слушам , а Марија живеела веднаш до некое училиште (хемиско мислам) во градот , бела куќа. Работела нешто со биоенергија . За Наташа ќе може малку повеќе инфо ? Благодарам.