pa ne znam kako se vika zenata no imam slusnato a i imase pisano tuka na forumot deka imalo nekoja zena vo bitola ili vo bitolskiot del
Не знам таква особа, пред повеќе години во буковачки манастир имаше стара жена баба николина мислам името и беше, таа помагаше. Но веќе не е жива. За друга жена од тој реон не сум слушнала
Ako ne gleda ne ja spomnuvaj godina Dena nanazad I poveke ja spomnuvas I sve ne gleda periodov zatoa te prasuvame sto ja ti ja falis a vamu SE lutela ne gi spomnuvajte takvite voopsto
А сте прашале колкумина членови токму од форумов беа.? Лично две дома кај неа ги однесов. . Број секој што ми побарал добил. Кои година дена, подолг период е. Членки ме прашаа па ја спомнувам. Ако не ви чини одминете пост .
Ама не, јас сум виновна што не можат да најдат некој кој погаѓа и помага. Ја спомнав , затоа што ме прашуваат и во лп во постови. До пред извесен период жената гледаше , задоволни членови имаше. Нема кому не сум му дала број. Тоа што прекина да гледа некое време , што можам јас ?
Lek za sinusi,da stavis krupna sol u tendjere bez voda da se isusi solta ke pobeli skroz posle vo krpa solta i gore na glavata na celoto 6,7 pati vo edna vecer i sleden den veke se isuseni
Bev pred okolu 6 godini, imase mnogu lugje, cekav nekolku saati ne se sekjavam tocno kolku. Koga sednav i kazav ime mislam i uste nesto, mislam deka pocna odma da mi kazuva za toa sto mi bese najtezko da zboruvam, bivsiot go ispcuva oti bese los do mene i tie raboti gi nemav nikomu kazano se sekjavam, mi kaza da zboruvam, da se doveruvam na majka mi, deka toa ke mi pomogne... toa najveke se sekjavam... isto taka custvuvav custva koi nemozev da gi sopram, edvaj se vozdrzav da ne se rasplacam. Mislam deka jas tocno nisto ne ja ni prasav, ne se sekjavam. Mi pomogna toa sto mi tezi na srce da mi olesni.