[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.87)]Ne naplaka. Kolku mu ostavis tolku. Pomaga mnogu ako veruvas vo nestoto. Covekot e car [/COLOR]
Sto toa citam po internetov koi se tie od trubarevo sto se uapseni bajaci nekoj so inicijali D.I. 54 god 400.000 evra iznudile od ludje vo berovo
За да платиш 400000 евра за растурање магии, прво треба да ги имаш. 400000 се сериозна сума, не само во државава. Ова се дешава у 2025 година. Како овие три години ги лажеле дека ќе се растури црната магија фрлена врз нивниот син и како заработиле 400000 евра?
Замисли колку треба да си паметен работлив и снаодлив да заработиш толку пари за да имаш вишок да фрлиш на бајачи и гатачи, а истовремено глупав, неук и наивен за да веруваш во бајачи и гатачи и да им ги дадеш туку така.
Има и верни бајачи и помагаат може , ама не бараат тарифи волкави, туку му оставаш колку имаш и сакаш, штом толку пари барал очигледно е преварант.
Да му ги дале на синот 400 000 ЕУ, па да го прошетал светот, сите црни магии ќе ги поканил на ручек и со фино ќе си отишле. Како е можно да знаеш да заработиш толку многу што ќе дадеш 400 000 ЕУ на некој, а да си глуп у бајачи да веруваш?! Нешто не ми штима. Или парите да им се од продажба на имоти, кои не можеле сами да ги заработат...
Ко прво сумата не е реална. 400 000 денари да. Ама € тешко. Прочуен бил Драги од Трубарево како преварант. Лековерни луѓе , наседнале. Ама наседна и тој.
Zdravo na site. Pred 27 god, na moja veridba, dobiv na podarok od bliska osoba spavaka so krvav otpechatok od noga od kokoshka. Normalno ja frliv vo gjubre. Eve posle 27god se osuduvam nekogo da prasham sho znachi ova, dali mozebi znaete? Pozz
Не бара пари, и после столот ќе се даде Јагне однеси 50 евра на свети димитри остави За солун на црква треба да ја возиш Кило пастрмка остави... И се свашта трошоци.... Да сме реални, добар манипулатор е.. А и молитвите шо ги пее, ги нема никаде.. Жената е болна