Zdravo feminki sum nova na forum citav mnogu comenti tuka ama gledam mng rekto stavite broevi i iskustva site smo sme tuka imame nekoja maka, ve molam ako nekoja od vas ima broj ili adresa od taa srebra dracevo habibe avtokomanda ili ako poznavate nekoja druga hitno mie na golema maka sum i adresa ili broj od sadet gostivar ili nekoja druga jaka
Pa jas odev dodeka ziveese vo stip I koga ja prasav telefonski Dali ima tarifq kaza deka nema a koga otide KAJ nea mi kaza 2000den amajlija za srekja
Тарифа за гледање и амајлија не е исто. Во принцип, за гледање и кај друг да појдете за гледање, колку имате од срце оставате. Но за амајлија си наплаќаат , а вие не мора да земете.
Znaci gledanjeto ne vi go naplatila jas ja kontaktirav tel mi gledase i sum dosta zadovolna a za odenje ne ziveela odamna vo mk neznam kako ste bile mene ne mi rece takvo nesto
Zdravo Ve molam ako moze nekoja da mi dade broj za dobar gatach koj raboti po telefon. Nekoj shto navistina znae i pomaga. Blagodaram.
Zdravo. Kako da zakazam kaj Dule vo Veles? Go baram ne se javuva. Dali moze da me primi bez termin? Da odam vo sabota ili nedela I da cekam
Begaj od taa naredila ikoni samo za pare I stavi voda vo nekoe tanjirce I ti Vika ke me pamtis dok si ziva za dve minuti gotovo
Ќе ја паметиме , ама по последиците од кај неа. Ми се чини дека на полошо ми тргнаа работите , наместо кон подобро откако бев кај неа. А за чудо па, од што е гужва , по цел ден чекаш додека да дојдеш на ред.