Здраво, дали има некој да ми даде број од човекот од Велес што пишувал се што кажувал или адреса како можам да го најдам?
Личност која што светот го гледа од двете страни на огледалото покровот е тука но шилците се некаде заковани боиш во секоја боја која што ти се пружа но внимателно го редиш процесот каде што имаш мила и спокојна но од друга страна и дива енергија со посебни личности личноста која што е моментално тука сака промена во твојот живот а ти си промената
Малку со попроста формулација срцка, ова ептен поетски. Клиентелата ќе ти биде во прашалници ако почнеш со шилци, покриви, свет обоен во бои и слично. Јас те сфатив што сакаш да кажеш, али на Трајко и Лимонка кога ќе дојдат на сенанса (ако планираш да профитираш од дарбава), мора со попрости зборови, народски да се изразуваш. Фала за одвоеното време.
Таквите изрази им се уствари тактиката, клиентелата да мисли дека волшебнициве знаат нешто што ние обичните смртници не знаеме.
А да се заклучи темава? Колку што знам рекламирање е забрането на форумов. И зашто се толерираат измамници?
Dali ima nekoj bajacka koja pomagada go istera stravot. Vo centar da e. Imam nekoj strav pri odenje. Ne znam kako da go odstranam. Blagodaram.
Zdravo dali ima nekoj telefon kontakt kako da ja najdam Sneze od Dračevo kaj školoto živeese moze i vo lična poraka
здраво дали има тука некој од Битола? Дали некој бил кај Оџата - Славе во с.Кравари и ве молам за искуство