Зависи кои ти се критериумите за дечко/маж. Ако сакаш да ти гата за црн дечко поскапо е за плав попусти има, а за оние со зелени и плави очи дупла цена, така нешто беше.
Може не си го нашла вистинскиот, подобро прашај во темите за здравствени проблеми. Слабо е здравството кај нас. Мајка ми 4,5 доктори смени додека најде некој што си ја разбира работата.
Луѓево на оваа инфлација 2000 ден даваат за некој да “им гата”???? И ќе речат, човек кога има проблеми на секоја врата ќе тропне. Очигледно не тропнале на психијатриска врата.
Dysko od veles NEMA veze od zivot niti znae da gleda niti ima nekakva darba niti pogoduva covekot nikade ne rabotu edno drsko ponasanje histerija mene mi gledase pred dve godini niti mi se ostvari nesto od toa
Pred edna nedela nekoja gledacka vo sveta kniga mi imase pisano na msn deka po slucaen izbor na fb sum izbrana i deka mi e napravena crna magija od strana na 2 lica vo familijata,a do dusa tocno opisa kako se cuvstvuvam so godini,mi pisala i da idam kaj ivan iscelitel ili kaj odja nekoj mi dala kontakt od Skopje koj rastural magii da sum se prestavela deka ona me ispratila,jas ne sum veruvala vo magii nikogas ama nezz me kopka toa sto go opisa kako se cuvstvuvam i deka sekoja sreka kratko mi trae pa nezz dali se raboti za izmama mi vika deka muslimanska magija e vo prasanje i sto pobrzo da odam da mi ja rasturat,mi spomna nekoj Samed od Skopje,imal li nekoj slicno iskustvo vaka so fb?
Здраво девојки дали некој може да ми го пише бројот на Марина од Карпош јас го имав но го изгубив поздрав