Дали имаш повеќе инфо на кој начин помага дали треба нешто да се спреми да се однеси маица брашно?И дали наплаќа за сето тоа? Ти благодарам.
Milica a vo okolinata na gostivar ima nekoja gatachka Dali seuste raboti sadet od gostivar ve molam za broj ili kade zivee
Феминки го најдов бројот од Костадинка лично бев таму презадоволна сум Господ здравје да и дава на таа жена толку пријатна културна и си ја знае работата топло ви ја препорачувам нема да згрешите❤️❤️❤️❤️❤️
Pa ako daj boze na site da pomaga Kostadinka megjutoa Jas sum od daleku I Jas zatoa prasuvam ako sakate pisete mi vo inbox Dali gleda na ikoni Kako gleda
Комшиката моја од трети беше летоска. На живо јајце гледала. Го крши јајцето и го клават на даска за сецкање. И потоа ја врти лево десно даската за жолчката да се врти, а она со десното око ја пратела жолчката и викала „петле кофче, што гледаш со окце, кажи му на костадинче, за маката на... и го кажувала името на комшиката. И све и погодила. И претскажала дека ќе се разболи оваа есен и стварно ене ја крај на октомври настина, крена температура 38, плус и кашлица.