Каква црна Ќамиле , знам неколку лични искуства од девојки кои биле ги прелагала со убави приказни само пари да им земе , врска нема тоа ..ништо од неа
Zdravo forum mi treba preporaka za nekoj odza bajac gatac za lubovna maka i za zivotna ne mi ode nistoo pa ve molam za nekoja preporaka vi blagodaram odnapred
Zdravo dali ima nekoj od vas sto ima broj od Mare Petrovec i dali ima ideno nekoj kaj taa zena za gledanje?
Oooo begaj od tamu nisto ne znae Edna voda od cesma I vo tanjir I Vika Bez gledanje ke me pamtis ti mene niti gleda niti nisto eden kupi ikoni staveni po zid a lugje od maka odat nema ni minut da se zadrzis kaj nea
Има некоја членка од Шутка? Бев кај Јашар , ми рекоа дека одамна не живее таму и никој не знае каде е . Вратата заклучена . На Ул"Виничка" живееше.
А јас па имам одено, се ми погоди а и ми помогна, прашував за другарка, с кажи ми може некој што навистина мислиш дека е во ред ако може и контакт
Јас лично одев на многу места и веќе се откажав од одење, и искрено се чуствувам многу подобро и некако среќата ми тргна ама се е до времето, работите се редат сами по себе кога ќе дојде вистинското време , колку и да е тешко да го прифатиме тоа ама така е, џабе се секакви лажни бајачки и баби. Исклучок се неколку верни да еве Душица од Кавадарци има и една друга ама бае не е дека нешто гледа.. Нада исто многу е незгодна на карактер ама помага и гледа
Мило ми е за тебе, еве мене лично Дуле ми го фалат и незнам имам број само незнам кога се закажува, а Нада не знам каде е лоцирана