Здр.мајка сум на две мали дечиња,имав прекрасна фамилија, образовани луѓе сме, се додека ли комарот брзите кредити не го уништија моето семејство, поточно сопруг, сега сме на дното, дали познавате личност каде што можам да отидам да ми помогне со откажување на ваков проблем, ви благодарам однапред
Може ли бројче од тој оџа дали има ефект и дали помага за зависност како комар однапред ви благодарам
Најлесно е тоа, мн пати го помислувам,но децата се мн мали, едното постојано го бара, не може да го помине денот без него...само заради децата барам решение, а и тој почна да работи две смени секој ден за да се враќаат долговите и да имаат децата за леб, се труди барам сега за сега тоа што го гледам... Здр.може ли контакт од него...и јас имам слушнато за него ... Може ли некој да ми даде број од Хусеин од Парагуша Скопско...дали е сеуште жив... однапред ви благодарам
Здраво пријателки Имам голема мака, слушнав дека премногу знае да гледа Жане од Драчево. Ве молам која Феника има број да ми прати. Фала ви однапред
здраво, слушнав за некоја Вики во Гази Баба, има ли некој да ми објасни кои денови работи кое време? Ми кажаа дека се чекало многу ред не сфатив дали се закажува или не. Ве молам за некакво инфо