Здраво Дали некој може да ми предложи некој што добро ја предвидува и погодува судбината? И ако може број да ми пишете?
Zdravo majka isti sme i nie dete od 8 god imame koga ne pie e covek koga pie krse kocka se ostanuva bez pari problemi odma deteto se plase strasno.. Dali bese nekade da mi dades i mene kontakt kade da odam
Blagica i jas imam odemo kaj dule nogu pati sekogas vika ke se smirat rabotite i pak e isto kade da se pojde stvarno neznam
Мајка, знам дека нема да ти се допадне моето мислење, но некако осеќам дека треба да си го кажам... Штом пие, па и се коцка, нема назад Еве, можеби да пробаш да го убедиш да одите на советувалиште, ако прифати тогаш супер, значи подал чекор и тој да го спаси бракот. Ако не, најдобра варијанта дете под рака и да започнеш нов живот, за детето пред се, а и за себе. Никој не смее да живее во тортури, да трпи насилство, апсолутно никој.. . Ти посакувам среќа
Ниту Дуле ниту никој гатач нема да ти помогне, лага е се. Како не разбирате? Само гледаат пари да си земат и тоа е тоа, измамници, чиста случајност е ако слушнеш од некој дека нешто се средило или му погодиле.. Прво разговарај со мажот, за да се реши од пороците... Џабе што е добар човек кога е трезен, алхохол и коцка се тешки пороци и може да ги остави доколку тој сака.. Не си должна да го трпиши ниту ти ниту детето, не е здрава средина со пијаница и коцкар да се расте дете.. Ете и сама кажуваш дека детето се плаши така што веќе има трауми, ако не помогне разговорот што побрзо спас барај во развод спаси се и ти и детето..
300 пати го пишувам ова со надеж дека ќе помогнам и пак џабе, почнаа и да ме мразат од толку што иницирам решението на други места да го бараат.. Искрено жал ми е за нив, не посакувам на никој да се соочи низ тоа што поминуваат, ама со сила на човекот можеш да му украдеш нешто, да му дадеш тешко... Се надевам ќе им светне поскоро во главата и ќе чукнат на вистинската врата, и се надевам дека до тогаш нема сите парички што ќе им бидат потребни за адвокати/доктори да си ги дадат на гатачи..
zdravo, taa Lence mislam se vikala vo s.Argulica manastir sv Spas Zenata e posvetena ili gatacka bajacka i kako raboti koi denovi