Пред неколку недели му помогнав на сред улица на еден човек во пијана состојба.Го кренав, го седнавме со други мажи.Почна да си се отвара.На мене ми рече отиди во црвката во Говрлево.Таму пратил некој негов помлад колега и вика преспал цела ноќ.Имало и извор да се измие и да пие од водата. Се му тргнало на добро, работа си нашол и девојка. Црквата, односно манастирот се наоѓа после Горно, Долно Соње селата.Од десната страна на патот. Не сум отишол, ама пробај.Може ќе поверуваме дека има нешто.
Ve molam ako moze telefonskiot broj od Marija od Gevgelija, i ako moze da mi kazete kako se odi, na shto gleda, mislam deka procitav deka ima mok da se povrze so pocinatil lica? Vi blagodaram odnaped
Ajde ako mozete pratete mi go brojot na taa Marija na Sto gleda I Dali pogagja I Dali pomaga ako mozes pisi mi
Dali nekoj ima ideno kaj Julka od selo karamani bitolsko da my gleda me interesira Dali stvarno pogoduva I pomaga pisete mi
Дали сте забележале дека на оваа тема зборот „село“ најчесто се спомнува? Дали е коинциденција што овие таканаречени гледачи, бајачи, гатачи најчесто живеат и оперираат по селата каде стапката на образование е драстично помала?
Ima li nekoj ideno kaj Jule od selo Karamani bitolsko i da kaze iskustvo od nea Dali pogoduva Dali pomaga
Nema vrska Sinisa od vinica za gleda mlatl prazna slams niti znae niti razbira vo gledanje a negovata majka epten bese vidovita Kako so tebe da ziveese I sve znaese I pomagase epten
Да ве замолам некој ако може да ми помигне како да дојдам во контакт со костадинка од прилеп ве молам за помош
Ajde porano pisuvaa za Julka od bitolsko selo Karamani a sega ima li nekoj ideno kaj nea na gledanje I da kaze iskustvo od tamu ajde pisete mi
Ти бараш гатач за проблем со синуси ти ги прочитав старите мислења. Пиши во темите за здравствени проблеми некој со сличен проблем да ти каже кај кој доктор да се обратиш, побарај пак упат.. Што ти велат докторите ти правеа испитувања? Никој не ти предложи операција? Или ти не сакаш операција и мислиш дека гатач подобро ќе ти помогне?
Друштво има ли некој број од Костадинка од Прилеп или некоја адреса каде да ја најдам ве молам ако може некоја информација