Vie za site kazuvate deka nemaat vrska a koga vi pisuvame privatno ne ni odgovarate da dadete sovet kade da se obratime sigurno nemate sto da kažete pa ne odgovarate oti neste ni bile
Pa I ja trazy nekoga Ili nekoju Sto stvarno znae da gleda I pomaga a tija Sto Sam pisala deka vrsku nemav da gledav znaci stvarno neznaev ja Sam tamo bila I videla Sam deka toj e samo za pare
Pozdrav do site, nekoj da mi dade broj od Dusko Veles ve molam ... i ako moze nekoj da mi objasni na kratko koga kako se vrti .... Blagodaram...
Vo red e no jas imam odeno kaj ovie sto za vas nemaat vrska i mi imaat pomognato taka da nemora da znaci ako vie ne ste zadovolni deka nema da sme i nie drugite
Здраво.Еве ме мене пак активна со моите проблеми. и навистина ми треба помош. дали познавате некоја од тие нашите гатачки бајачки што може да ми помогне преку телефон затоа што сум моментално во странство а немам можност да си дојдам. дали имате некое такво искуство? Ви благодарам најмногу многу ми треба итно помош
Наместо да ги анализираме селата како места со 'помало образование', можеби треба да ја анализираме потребата на луѓето за утеха која често не ја наоѓаат во ладните институции. Овие жени не се оператори кои профитираат, туку дел од една традиција на помагање која не познава географски граници или образовни рангови.Снобизмот за жал не се лечи со диплома, тој е прашање на карактер Можеби стапката на формално образование во селата е помала, но човечностa и гостопримство е многу повисока отколку во градските средини каде сè има своја цена.
Некој да каже кај да се оди што да се прави, жена млада воопшто не е добро, желудник, плачење, кочење вилица, носена на сите прегледи, се ок, дури пије лекови за смирување, не помага ништо. Бајач ли? Оџа? Манастир Острог каде да се носи?