Дали може да ми ги пишете броевите кој ги има од Марија од Гевгелија и Костадинка од Прилеп во ЛП фала ви.
Ako moze za bube kumanovo vo selo dobresanje nesto info ako znaete za zenata ako e nekoj bil da mi kaze nesto
Dali bube znae ljubica bube se vika sede vo selo dobresanje ako ste od tamu da ni kazete da ne odeme za dzabe
Девојки читам различни искуства за мајка Стоја од манастир св. Петка. Познаничка вели дека за бременост отишла таму и сега навистина има близначиња. Останале во манастирот и тврди дека само помагале не давале никакви пари. Ве молам има ли некој со позитивно искуство, бременоста ми е предизвик да знам дали да одам
Ako otides tamu bez pari ne si interesna prvin ti treba kola za da otides do tamu p ake ti gleda pa moze ke treba da prespie tamu nekoi členki rekoa deka spienjeto se plaka A najverojatno ke ti se bara i nekoj poklon da ostavis za u manastirot Probaj vidi si ja srekata samata ke si procenis
Vo red e da se dade i simbolicen dar , no sumite so 400e se strashni. Ne znam ni zenava sto e gledacka li e sto li e?
Дали ги имате направено сите испитувања и ти и сопругот и дали доктор во има кажано причина зошто не можете да останете бремена? Пишете во темите за бременост членките со слично искуство може ќе ве упатат кај добар доктор.. А гатачки од манастир нема да ви помогнат, прво какви се тие гатачки кога самата црква е против гатачи? Можеш слободно да се молиш на Бог да ти помогне, ама верувај ништо не доаѓа како со магично стапче, Бог доаѓа само како помошник, мораш нешто и сама... Ако не бараш соодветен доктор ти нема да дојде сам да ти тропне на врата, а со молитва можеш да си помогнеш само побрзо да го најдеш..