Да, ги имам направено сите испитувања сѐ е во ред според нив. Сопругот минамален проблем со днк фрагментација. Некако се фаќам за сламки…
Е ако де, тражела бе, 500 пара ли е Вие сакате да ве опраат за џабе? Е не може тоа, живееме у капиталистичко општество, каде времето шо ќе ти се посвети скупо кошта, па нормално си се ценат луѓето. Ја мислам да идеш да и' даеш втора шанса да се покаже жената.
Значи црква ли е тоа со такви демони таму? Жената не само што е демон, туку и криминалец и тие што ја толерираат таму се исти. Зошто досега не е во затвор и таа и сите како неа? По КЗ, тоа е кривично дело измама. Заработување од гатање е измама. И ако ви е пишано да немате деца, демонката Стоја сигурно нема да ви помогне. Секако дека ќе има и двојки без деца, прифатете го тоа како дел од животот.
Какво е тоа гатање за 500 евра? Само пари да им земаат на луѓето. Гледаат дека си имаат мака и сакаат да ги искористат. Е сега..... Не можат сите како тебе. Пиши како помина кај Глигор од Гази Баба
Како се доаѓа до Славе од Кравари? Дали работи секој ден? Кое време треба да се оди? Дали се закажува? Ве молам ако имате инфо да споделите.
Jas imam ideno pred 2 godini, go nemam brojot ama znam deka bevme pred 7h tamu i se zapishuvash Ako ima nekoj broj neka ti dade vredi da se otide... Ponedelnik, sreda i sabota mislam deka rabotese