Zdravo slusnav za edna zhena od sv nikole ili nataka deka gledala za idnina voedno i lekuvala. Dali vi e poznata? Ne znam ime..
Zdravo na site, masko sum 23 godini imam edno prasanje bev kaj Slave od Kravari mi go imaa pofaleno deka mnogu godel a i bidejki raboti so Hristijanski ikoni a ne kako nekoi klasicni gataci i bajacki koi rabotat so necestivi sili, zatoa se resiv da odam a inaku bev mnogu protiv tie raboti bidejki smetam deka samo na Bog mozeme da se potpreme i da barame spas i pomos. No i moj blizok rodnina imase ojdeno kaj nego i se mu pogodi pa se resiv da otidam. Mi kaza deka navodno vo stanot imame 3 amajlii vrzani vo nekoi jastuci kade sto spie majka mi i mi spomna nekoi stici i na pragot. Me nasoci isto taka da zemam sveta voda od crkvata Sv Nikola i da go procistam domot i samiot da se izmijam i da se napijam. Koga dojdov doma probav da baram no rabotata e sto imame staveno laminat lani pa tie stici se pod laminatot i ne mozam da provervam treba da go otkornam cel laminat. Proveriv niz mebelot i pernicite vo vnatresnosta no ne uspeav da najdam nisto. Toj mi rece deka dodeka tie 3 amajlii ne se isfrlat od domot nema da trgne na podobro. Epa sega posto ne uspeav da najdam nisto mi ostana misla i ne znam sto da pravam. Toj mi rece deka i da se isprskam so svetata voda tie amajlii se pogolemiot problem i mora da se najdat i isfrlat no takvo nesto ne najdov. Laminatot ne mozeme da go izvademe za da barame. Ne znam sto da pravam, ako moze nekoj sovet nekoj so slicni iskustva.
Пред 5 год кога живеев на Малта ми помогна од далечина човек од Македонија ми помогна за љубов без гатање и баење чисто ми помогна да се вратам со саканата
Аууу ме наежи причава @qwerty1235 да сум на твое место веруј мир нема да имам дур не ги најдам. Ко шо ти кажува членот, има да копаш и откорнеш ако треба цел стан, ама има да се најдат тие амајлии! Мислиш вака ќе живееш? Никаков мир не очекувај се дур не ги пронајдеш Па, почни си со време. Мирот нема цена
Oooo nemojte da vadite laminat covekot NEMA vrska od gledanje na tugja maka pecali Jas Imam ideno kaj nego mi kaza da isecam cresnja Jas isekov u malko vo dvor iskopav niti najdov nisto od toa samo dzabe trosok napraviv isto koj I da otide my kazuva da kopa Ili da rusi toj covek e stvarno cuvaj boze samo sedi I sobira pari od ljugje koi veruvaat na negovite lazenja
Кој ви влегол дома да става амајлии во перниците и под прагот? Ете и сте провериле и немало ништо. Само страв и немир ви предизвикал, измамник.
Слушајќи го него, сте придонеле у забрзувањето на глобалното затоплување, сирота цреша, убиена ради суеверие.
А што ако ви рече да запалите шума или да исечете цел парк, пошто таму се скриени ваши омаџијани гаќи? Се фрапирам од лековерноста на некои луѓе и од тоа што го читам, да сечам дрва у двор, да копам, пошто Спасе од Прдејца имал ,,дарба". Нека каже кој го уби Борис Трајковски, не е можно само скриени гаќи да гледа кај се закопани и кој ги закопал.
Сериозно е ова со црешата. Сериозно мислевте некој ви ставил нешто во црешата, како ќе ви стави? Ја исекол па ја залепил толку добро да не се познава? Епа сега место бесплатно да си јадете цреши ќе купувате 400 ден кило, кај пари за гатање кај за цреши ќе банкротирате.
Па сите печалат на туѓа мака. Кога не би имало лековерни луѓе со маки, не би имало ни гледачи бајачи гатачи врачари.
Го знаеш оној вицот, оди Трпе кај гатачка и тропа на вратата и оваа вика Кој еее? И Трпе коментира - ебати видовитата Зашто не погодат бројки на лото да не мора да работат?