Tacno kazano zloba u narod ljubomora da mozev u kapky vodu ke te udaviv toj e bolest kude Sto nema lek
Дали некој има искуство со некој бајач, гатач незнам што и јас. Да биде во околината на Струмица некој да препорача што има одено ве молам. Или контакт ? Убав ден
21 век сме луѓе...Наместо кај гатачи/бајачи обрадете се кај Бога.. Он ќе го најде решението за вас...Зар дојде време една муслиманка да ви каже за ова на вас православните....
Zdravo ke ve zamolam za da mi kazete mislenje Pred nekoe vreme se zedoa našite deca i sega svatot ima namera da pravi veselba vo manastir namesto vo restoran kako i sekoj dali e toa moda ili golema glupost
Nemoj ic tipkava navodno gleda na slika preku Viber melnica za pari sto pati mi imashe napishano navodno 3000 den pa mu spusti 2000 pa 1000 pa 500 tipkava e Samo za pari I samo dodaduva Edna drugarka I plati no nishto ne pogoduva
Ако мислиш на Теодора да , таа е само за пари јас 2 пати и плаќав да ми гледа и верував многу , ама еве после толку време ништо не се оствари , напротив се излезе поинаку и поубаво од таа што кажа.
Ако е истатат таа што живее одма тука близу влезот во гробиштата, мене ми кажаа дека на цинк гледала и на бакар сулфид во 3% хлороводороден раствор. Само многу страшна била. Имала некое ланче со коскички. Некои викаат дека коските биле од мртви мачки, а други дека се човечки коски, од некој стар гроб.