More begajte od Stoja jaki tarifi ima od 500evra pa nagore ako ne I dades I jagnje kurban a na sekogo bara I kolne narod koj nema pari da I dade kolku ke potrazi taa e toa e vekj cuvaj boze
Zdravo,da pradam za nekija Anka od Sutka. Zenata e gatacka,rastura magii, pravi crni magii ili...?blagodaram
Ve zamoluvam kontakt od nekoj koj gleda ili ima vizii,nesakam tarot a od skopje da e.Bi vi bila blagodarna ako spodelite kontakt i iskustvo
Дали знаете Зои Блаж за која жена зборува дека и помогнала? Некоја во коментар ја пишала некоја Каролина
Iskustvo so Sneze od Cair, i dali znaete nekoj od Skopje i na tarot da gleda. Postojano pocnavme so ljubovnikot da se karame, i toa samo po izvesno vreme pominato so odredeni bliski negovi luge. I jas ne veruvam vo vakvi raboti, i na kraj se smiruvame. No pocnuvam da veruvam deka e magija zasto na poslednata rasprava licnosta koja smetam deka mi ja rastura vrskata mi kaza, pa sto ne si odis doma, kako ke ve bide on doma a ti vo istiot grad pod kirija....eh...inace ziveeme zaedno godina dena i ete ne ocekuvaa deka ke se smirime i deka ke se vratam kaj nego no ete se smirivme .... Iskustvo so gledacki molam
Сакам да отворам дискусија поради сопствена насока за понатаму. Ме интересира дали има некој од вас искуство со астролог, некој медиум (човек што зборува со починати души) или само со луѓе што предскажуваат? Ве замолувам за ваши мислења и препораки доколку може да споделите, иако гледам доста информации но голем дел се само нафрлен или застарени без точен контакт, локација, колку чини кај овие луѓе. Благодарам
@Brokenness, вуду е религија. Нејзините припадници велат дека треба да бидеш инициран или под нечие водство за да ги правиш магиите, во спротивно можат да бидат опасни. Некои тврдат дека потребни ти се крвни врски, на пример, со loa во натприродниот свет за ритуалот да покаже успешни резултати. Мојот заклучок е дека ниту една духовна или религиска пракса нема задоволителен учинок (зависи за кого што значи "задоволително"), односно едвај 50% дали има, а камо ли 100% гаранција. Да имаше, цел свет ќе се приклучеше кон неа и ќе ја следеше. Пријавените успеси се мешавина помеѓу плацебо и случајност.
Zdravo na site.. Nekoj da mi kaze za Marina Mare od Petrovec... dali taa zena pomaga i ako moze brojce od nea ako nekoj go ima..
Begaj podaleko dzabe idenje na site kazuva ke me pamtis po dobro stavila tanjir voda I niti gleda niti nisto samo minut SE zadrzuvas I ti stava voda od cesma vo flasa I toa e has imam ideno i nisto