Дали некој има што бил кај Тони, да каже каде се наоѓа точно, телефон, што треба за претходно подготвување и слично.
Ludje moze nekoj da mi ade brojce od Mare od Petrovec ..jas sakam da odam,da probam..site razlicito akzuvate .. aj ve molam neka pise nekoj kako da dojdam do Mare. moze nekoj da mi kaze nekogo koj otrgnuva magii ne me interesira gledanje i takvo nesto....
Ако може број од Тони од Паланка Инаку Маре не знам што прави ама погодува ако не може да помогне таа ќе се помоли за тебе и тоа е тоа индиректно ти кажува А инаку погодува и помага што може си кажува што не не
Zdravo lugejnca, mi e stram da pobaram pomos no ova veke ja gubi sekoja kontrola. Dvanaeset godini sum vo ljubovna vrska i sve bese prekrasno do pred sest meseci. Mojot ljubovnik so meseci ne me dopira, ne saka da vodi ljubov so mene, koga ce si legnime stanuva od krevet pali cigara i ne me poglednuva, koga i da go dopram znaite kade stanuva i izleguva od doma. Rabotam vo drug grad i koleskive moi mi kazaja za edna zena od Veles koja se vika Veselinka naprekar Vese, deka mnogu i pomaga vo vrska so familii, decina, ljubovni problemi, pari i zdravje. Jas od sram ne sakav da pisam i barav na stranicava no ne mi izleze nisto. Ne sakam da gi prasam koleskive bidejki moze da stigne do mojot ljubovnik, ve zamoluvam da mi ja spasite vrskava. Ve molam spodelete iskustva, lokacija, broj za zenava. Sum bila kaj Lence od Bitola no ne mi pomogna nisto isto i Dusko od Veles. Ve molam da mi kazete iskustvo za zenava i da mi pomognite.