Dali moze i mene da mi pisete za sneze od cair,kako da stapam vo kontakt so nea.Bi vi bila blagodarna
Zdravo.Ke ve zamolam broj od Natalija od Skopje sto gledala na kafe kolku sto citam ja falat. Dokolku nekoj ima kontakt od nekoj drug isto sto gleda ve molam da mi pisete...itno mi e. Odnapred vi blagodaram
Јас имам комшија кој долго време беше во Бигорски заради дрога. Кога излезе од таму пак почна да се дрогира.
Moze li nekoj vo lp da mi prati broj od nekoj sto stvarno pomaga / rastura po forumov nenajdov broevi?
Snezana plava od Sveti Nikole koj denovi rab tel broj ako ima nekoj da ni dade i dali pomaga nekoi iskustvo
Ima umobolni lugje I zavidljivi I se zanimavaat so magii da nastetat na lugjeto I porano ne veruvav vo tie raboti imav Edna komsika do mene sedese vo kykja I na den koga j umre mazot ja cuv so moi usi I kazuva na kerkata krpata so koja mu se vrzuva vilica na mrtvakot da ja zemat I da ja skrijat deka ke im trebalo leleee koga slusnav ccc
А ти од гатачите да не си на овој свет? Тоа све треба да оди на лечење. Уште не ми е јасно во кој свет живееме ние.