Toj sto e nemoken da posegne po nesto, si go laze umot so magii, takvi raboti ne postojat, tie si go lazat umot deka ja postignivaat zlobnata cel a vas potsvesno vi vlijae toa i ve trevozi se so toa si povrzuvate, plasete se od takvite deka so pogani zborovi kon vasi bliski ke se potrudat da vi gi narusat vasite semejni odnosi, ama na semejstvo stabilno so nikoj niso ne krie od nikoj vo kukjata, ne mu moze nikoj nisto
Ve molam nekoj da ima iskustvo ili slushnato za Karolina od Probishtip.Prashav nekolku pati ama nikoj nema kazhano nishto
Treba ako ima gospod da gi kazni najloso Sto moze da bide Ali da se muciv miljon godine Ali kd nastetiv na coveka sve w dzabe I na tija bolesnice I magesnice sve gi ide u zivot
Imam ideno ne ti poracuvam zenata naredila ikoni niti gleda niti pomaga samo masira po vrata mene taka mi napravi
Како може некој да ви гледа преку телефон? Не се исмејувам или било што, секој со своите маки, сериозно прашање е.
Epa sega mi kaza deka nemash vreme deneska? Stvarno ne e ubavo da se zafrkavash vaka so nekoj koj stvarno ima potrba od pomosh. Vie drugite kako sakate ako sakate I vie probajte moze za vas navistina ke ima vreme...