Tocno taka i ja pred nekoe vreme gledav nekakvi senista eden mesec i ena zena mi kaza pred da legnam pomoli se i preksrti se i ako vidam uste ednas seniste da se prekrstam i toa ke iscezne i eve veke 2-3 meseci taka pravam i nisto ne mi se pojavilo
drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/870.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2154549 drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/860.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2154180 drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/830.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2091682 Ти се јавуваш на тел и кажуваш име и град, а тој ти кажува кој ден да одиш и кој број си по ред.
Стигни во велес и сите ја знаат. Било кого да прашаш. Со такси до кај него е 100 ден, а живее на брдо. Подобро со такси да одиш.
Јас бев кај Дуле и излегов зачудена од кај него. Навистина. Човекот знае се. Треба да одам уште еднаш. Ако имате некаква мака слободно кај Дуле. Навистина можеби ќе добијам милион критики од другиве феминки но кога имаш мака секаде ќе отидеш. Не верував искрено, отидов со голео неверување, излегов без да знам вратата за излез да ја најдам. Човекот е чудо, не е како другие да лаже и да мафта. Човекот има невидена моќ. Не бара пари, како што тоа го прават другите измамници. Човекот ПОМАГА.
Visnicka1 nakaj 11 sabajle ,on raboti do 15 h pa racunaj treba 50 da gi pomine do 15 h a i pravi 2 pauzi ,ako go utnes redot ke te primi ama na kraj najdobro spored mene da si bides tamu okolu 10 h
Ве молам,ми треба контакт од Дуле...Некој кој скоро бил,нека ми пише пп,за да ми даде број,за да ме упати како оди закажувањето и се останато.ВЕ МОЛАМ,се работи за детенце,си имам мака...
Ај ако сака некој во лп да пише шо бил кај дуле да ми каже малку за него како шо ме разбирате нели да ми објасни поопширно ќе му бидам мн благодарна.
Вики е жива превара. Човек што ми помогна беше Никола од Охрид, но тој почина. Ако некој знае човек со моќ ко неговата, ве молам да сподели.
и Нада од Кавадарци незнае баш,викаат дека Душица од Кавадарци и Миланка од Скопје од кисела вода знаеле и помагале еве кој знае повеке нека подели искуство на форумот
Ako saka nekoj da spodeli mislenje za Olivera od dedebalci,sakam da odam imam golema maka go izgubiv bebeto a zgora na se mi se slucuvaat i mnogu drugi cudni raboti. Vi blagodaram
искрено јас сум била кај неа (не по моја инијацитива туку од мајка ми како прво се чека цел ден , второ сите работи што и ги кажа на мајка ми не се остварија , како трето после чекање цел ден кога влегов внатре кај неа ме избрка зш сум била разголена а јас имав долг фустан горе како со рамбовка , жената ај што не знае да гледа и лаже туку и многу лош впечаток ми остави како личност , не одете по такви работи не ги богатете гатачкиве , што е најглупаво е тоа што се оставало пари само на икона , а после парите од иконата каде одат ???? жалосно е што пред икони тоа го прават ка )ми )
Kazuvajte luge kade da otidam ako ima nekoj sto stvarno bi mi pomognal sto ne e lazac ako ima nekoj takov sto navistina e praten od Bog. Vi blagodaram
како што разбрав од Прилеп си,пробај кај Јулија од с.Карамани или Николина од Буково ја фалат ама незнам дали е уште жива
Море огин да ги изгори тие што прават лошо на друг, а и оние што се прават месии на Бога. Лесна паричка. Денес секој може да стане гатач, бајач само за лична придобивка, а луѓето си имаат мака. Најлошо во се е што ги злоупотребуваат иконите. Никогаш нема да ти биде ништо, ако не веруваш. Мислам дека подсвеста има големо влијание во сето тоа, а психата е ужасна работа. Да ве насмеам малку. Едно време одамна со другарка одиме кај еден бајач и ја прашува зошто е дојдена. Таа: трудна сум! Тој: знам ама не си мажена..... Таа: да бев мажена немаше кај тебе да дојдам! Тој: ЈА ИЗБРКА. Едит: Нејзината приказна и без бајачи заврши со среќен крај.
Напишав еден мал милион на постови, но сепак секој си знае за себе и си одбира што му е најдобро. Не Ви се мешам во приватноста. Никогаш не го споменав ова, но мислам дека е добро да се каже, за да му помогне на некој. Сакав да ви ја кажам мојата скриена болка која ја премолчував постојано досега. Вистина од која секоја пора од телово ми воздивнува и плаче. Еден од овие бајачи за кој си разменувате броеви, кој е познат и многупочитуван, кај него беше и таа. Покрај сите нешта што и ги кажал, наместо ако е пратен од Бог да ја охрабри (како некои што милуваат да кажат), тој и рекол (цитирам): -Ти нема да живееш, ти нема да умреш како сите други... Таа толку си го стави тоа при срце, дека тој е во право и наместо да размисли со своја глава и да продолжи со животот, знаете каде заврши?! Под воз на 33 години ... оставајќи си ги своите малечки дечиња без мајка. Духовната состојба на човекот е најголемиот фактор на се’ ова. Да, човекот оди по лек кога му е најтешко, но тогаш самата духовна состојба на душата е најкревка. Внимавајте, зашто лесно човек знае да потпадне под влијание на само еден збор и да се изгуби низ тој лавиринт од кој нема враќање. Потоа е доцна...