Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    213
    Tocno taka i ja pred nekoe vreme gledav nekakvi senista eden mesec i ena zena mi kaza pred da legnam pomoli se i preksrti se i ako vidam uste ednas seniste da se prekrstam i toa ke iscezne i eve veke 2-3 meseci taka pravam i nisto ne mi se pojavilo :)

На Orthophill и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  2. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/870.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2154549

drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/860.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2154180

drugata-nauka/dali-veruvate-vo-magii-t290/830.html?hilit=%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B5#p2091682
    Ти се јавуваш на тел и кажуваш име и град, а тој ти кажува кој ден да одиш и кој број си по ред.

На Daleron и sunshine-girl им се допаѓа ова.
  3. Visnicka1

Visnicka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11
    Дали некој ја знае адресата на Дуле од Велес?поз

4. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Стигни во велес и сите ја знаат. Било кого да прашаш. Со такси до кај него е 100 ден, а живее на брдо. Подобро со такси да одиш.

5. babaDara

babaDara Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2011
    Пораки:
    515
    Допаѓања:
    622
    Јас бев кај Дуле и излегов зачудена од кај него. Навистина. Човекот знае се. Треба да одам уште еднаш. Ако имате некаква мака слободно кај Дуле. Навистина можеби ќе добијам милион критики од другиве феминки но кога имаш мака секаде ќе отидеш. Не верував искрено, отидов со голео неверување, излегов без да знам вратата за излез да ја најдам. Човекот е чудо, не е како другие да лаже и да мафта. Човекот има невидена моќ. Не бара пари, како што тоа го прават другите измамници. Човекот ПОМАГА.

На elle5, Antebellum, okcenzi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Visnicka1

Visnicka1 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    11
    Јас сум број 23 кај Дуле,кога би требало да отидам??

7. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    Visnicka1 nakaj 11 sabajle ,on raboti do 15 h pa racunaj treba 50 da gi pomine do 15 h a i pravi 2 pauzi ,ako go utnes redot ke te primi ama na kraj najdobro spored mene da si bides tamu okolu 10 h

8. pacuvce

pacuvce Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    2
    Ве молам,ми треба контакт од Дуле...Некој кој скоро бил,нека ми пише пп,за да ми даде број,за да ме упати како оди закажувањето и се останато.ВЕ МОЛАМ,се работи за детенце,си имам мака...

На Ana3567 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    547
    Здраво, дали некој има информации за бабата Николина од село Буково,Битолско?Фала однапред,поздрав

10. susi

susi Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    16
    Ај ако сака некој во лп да пише шо бил кај дуле да ми каже малку за него како шо ме разбирате нели да ми објасни поопширно ќе му бидам мн благодарна.

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss.Grey

Miss.Grey Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    16
    Дали познвате некоj што гата или гледа на кафе во Струмица, радовиш штип или околината? :)

12. JadeStone

JadeStone Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    3
    Вики е жива превара. Човек што ми помогна беше Никола од Охрид, но тој почина. Ако некој знае човек со моќ ко неговата, ве молам да сподели.

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    и Нада од Кавадарци незнае баш,викаат дека Душица од Кавадарци и Миланка од Скопје од кисела вода знаеле и помагале еве кој знае повеке нека подели искуство на форумот

14. hopes

hopes Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    334
    Ako saka nekoj da spodeli mislenje za Olivera od dedebalci,sakam da odam imam golema maka go izgubiv bebeto a zgora na se mi se slucuvaat i mnogu drugi cudni raboti.
    Vi blagodaram

15. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.506
    искрено јас сум била кај неа (не по моја инијацитива туку од мајка ми како прво се чека цел ден , второ сите работи што и ги кажа на мајка ми не се остварија , како трето после чекање цел ден кога влегов внатре кај неа ме избрка зш сум била разголена а јас имав долг фустан горе како со рамбовка , жената ај што не знае да гледа и лаже туку и многу лош впечаток ми остави како личност , не одете по такви работи не ги богатете гатачкиве , што е најглупаво е тоа што се оставало пари само на икона , а после парите од иконата каде одат ???? жалосно е што пред икони тоа го прават ка )ми )

На Blonde angel му/ѝ се допаѓа ова.
  16. hopes

hopes Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2014
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    334
    Kazuvajte luge kade da otidam ako ima nekoj sto stvarno bi mi pomognal sto ne e lazac ako ima nekoj takov sto navistina e praten od Bog.
    Vi blagodaram

17. TrinityNeo

TrinityNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2013
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    834
    како што разбрав од Прилеп си,пробај кај Јулија од с.Карамани или Николина од Буково ја фалат ама незнам дали е уште жива

18. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    043 227 363

19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Море огин да ги изгори тие што прават лошо на друг, а и оние што се прават месии на Бога.
    Лесна паричка. Денес секој може да стане гатач, бајач само за лична придобивка, а луѓето си имаат мака.
    Најлошо во се е што ги злоупотребуваат иконите.
    Никогаш нема да ти биде ништо, ако не веруваш. Мислам дека подсвеста има големо влијание во сето тоа, а психата е ужасна работа.
    Да ве насмеам малку. Едно време одамна со другарка одиме кај еден бајач и ја прашува зошто е дојдена.
    Таа: трудна сум!
    Тој: знам ама не си мажена.....
    Таа: да бев мажена немаше кај тебе да дојдам!
    Тој: ЈА ИЗБРКА.
    Едит: Нејзината приказна и без бајачи заврши со среќен крај.

Последна измена: 5 ноември 2014
    На Antebellum, tessie, elisabeta и 3 други им се допаѓа ова.
  20. Serafima

Serafima Форумски идол

Се зачлени на:
    28 октомври 2010
    Пораки:
    1.229
    Допаѓања:
    21.272
    Напишав еден мал милион на постови, но сепак секој си знае за себе и си одбира што му е најдобро. Не Ви се мешам во приватноста.
    Никогаш не го споменав ова, но мислам дека е добро да се каже, за да му помогне на некој.
    Сакав да ви ја кажам мојата скриена болка која ја премолчував постојано досега. Вистина од која секоја пора од телово ми воздивнува и плаче.

Еден од овие бајачи за кој си разменувате броеви, кој е познат и многупочитуван, кај него беше и таа. Покрај сите нешта што и ги кажал, наместо ако е пратен од Бог да ја охрабри (како некои што милуваат да кажат), тој и рекол (цитирам):
    -Ти нема да живееш, ти нема да умреш како сите други...
    Таа толку си го стави тоа при срце, дека тој е во право и наместо да размисли со своја глава и да продолжи со животот, знаете каде заврши?!
    Под воз на 33 години ;(;(;(... оставајќи си ги своите малечки дечиња без мајка.

Духовната состојба на човекот е најголемиот фактор на се’ ова. Да, човекот оди по лек кога му е најтешко, но тогаш самата духовна состојба на душата е најкревка.
    Внимавајте, зашто лесно човек знае да потпадне под влијание на само еден збор и да се изгуби низ тој лавиринт од кој нема враќање.
    Потоа е доцна...

На Teodora*, agios, WORRIED.BT и 11 други им се допаѓа ова.