и јас исто ја отворив страницата колку пофали зборови упатени кон неа .. али што знам не ми се верува а доколку и се јавиш на оваа особа треба да англиски да се зборува ?
Hahahahahahahahaha mozam da ja zamislam reakcijata na moite ako im kazam deka po bajacki sum se javuvala. Inaku da ne bideme off topik , ima stvarno lugje sto znaat ali retki se , i baska individualno e dali ke pogodi bas.
јас верувам! бидејки кога имав 18 години место дечковци да бркам мене ми беше страв да излезам од соба...бев кај една баба сега покојна ми баеше и веќе од тогаш не се имам исплашено
На некои луѓе срам им е да одат на психијатар, а не им е срам да одат на бајачка. Чудесна Македонија. https://twitter.com/trnorushka/status/544640262459629568
А некoј дa гледa нa кaфе или нa тaрoт кaрти. вo Штип? Се јaвувaл ли некoј нa тoa бесплaтнo прoричaње,пoгoре штo е?
Zdravo, sakam da prasam da ne znae nekoj Marina od Skopje kaj zivee ? Dali vo Aerodrom ili karsi Zooloska ? Utre ke odam kaj nejze treba sabajle da i se javam ? Ve molam ako bil nekoj da pise kade zivee
Денес е 30- ти во месецот и еве цел ден звонам кај Дуле и никако да добијам, има ли некој што успеа да закаже? Вртам на бројот 043-227-363