Dali nekoj moze da mi kaze za covekot od zelenikovo neznam kako se vika mi go falea dali nekoj bil kaj nego
Како помали одевме често. Имаше некои точни работи ама и обратно. Има луѓе што знаат да гледаат , ама и ттакви што само сакаат пари да ви земат. Е сега сигурно ви се има случено , или барем дека сте слушнале неколку различни приказни на луѓе кои идат на такви места. Едните велат дека им погодиле, други не. За едните на оваа личност и веруваат затоа што му погодила а другите пак не. Зошто е тоа така? Затоа што можеби сте се увериле во тоа што ви го кажале. Како верувате така и ќе биде. Или пак ако не верувате во тоа што ви го кажале, исто нема да се случи. Верувам дека постојат луѓе што ги разбираат овие работи, апсолутно верувам во особи кои ја гледаат иднината итн. Али иднина, како иднина не постои , се се случува сега, нема утре се е сега... Видовњак гледа една од вашата реалности, а ви моментално имате многу реалности . Животот е како на телевизија, истовремено има 30 програми , а вие одбирате една програма, што не значи дека другите програми/реалности за вас не постојат или исчезнуваат, него вие сте фокусирани на еден канал. Значи видовњаци гледаат една од вашите реалности , едно сценарио а дали вие можете да го измените тоа или навистина сакате да се случи ,вие одлучувате
Znae li nekoj nekoja bajacka ili gledacka vo Prilep ? Koja bese taa zena sto zivee vo blizina na uredot, nekoj napisa ovde malku poodamna ama sum zaboravila, ve molam za odgovor.
Здраво Сакам да Ве прашам за Дуле од Велес.. дали сте биле и колку сте задоволни од него ? Дали имате број и како можам да го најдам ? Дали гледа на слика.. или не мора ништо ? Колку се плаќа и дали се закажува ?
Te zamoluvm dokolku mozes da proveris zto sto ke bidam vo BT saabota i nedela pa slucjno da ne e nekoj den od tie dva. pozz