Разговор со отец Дамаскин, игумен на Лесновскиот манастир, во врска со гатачите, бајачите и сите други лажни исцелители.
Ќе мoже брoјче вo пoрaкa oд тaa женa сaкaм и јaс дa oдaм...се прoнaјдoв вo твoјoт текст...фaлa ти oднaпред
Не ми е јасно феминќи. Зошто кога сте задоволни од некоја гледачка, бајачка, што и да е..и тоа го споделувате овде, не оставате бројче право од таа гледачка, па и на останатите овде да и „помогне“.Има овде доста друѓи што се заинтерсирани за такви работи, и кога ви тражат бројче..ооп ве нема. А неверувам дека некој би го злоупотребувал тој број, ако се остави овде „јавно“.
Луге која е Дидара? Денес прв пат и го видов огласот во Вест. Мозе некој подетални информации за неа? благодарам
јас се излажав да одам кај неа ,за гледанје зема 500 ден ,треба мајца и слика да и однесеш твоја.и тресесе некои глупости (дома пред кука имате 3 скали и на нив некоја жена ви има ставено некаква вода),само тоа ми кажа не кажа со која намера е направено тоа и ми пиша на лист некои работи да купам од женски пазар кои коштаа 200 евра(покрај секоја работа на листот имаше пишано цена и ми рече да барам некој човек на женски пазар,не се секавам на неговото име).јас си го земав листот и ништо не и реков дека ке дојдам пак,ништо такво не се договоривме,жената после два дена ми вртеше на бројот од кој што вртев за да закажам претходно и ми бараше 200 евра да сум и однела пошо демек таа веке правела некои молитви за мене.жива превара е
Има една Снежа од Куманово, од Бедиње, демек гледа на кафе, бев со другарка и ништо ама баш ништо не ни погоди, а на двете а ни зема по 200 ден.
pred edna nedela raskinav so devojka mi,neznam sto se sluci ednostavno kako da ne sme ni bile zaedno se zaboravivme nitu taa da se javi nitu jas ova mi se nema sluceno nikogas 3 i pol godini sme zaedno i mnogu se sakavme i imavme planovi da se verime i da zapocneme zaednicki zivot i mnogu mi e cudno i neojasnivo kako se sluci sega ova i mi treba vasa pomos da mi kazete nekoj dobar gledac ili vidovit covek zasto jas ne se razbiram od ovie raboti a mislam deka nekoj nesto napravil jas ziveam vo skopje
Знам еден во прилеп жива превара е човекот. На секој што ќе му дојде му зема 1000 денари. И го праќа на една улица во приватна куќа во дворот има чешма и ги тера во 4 по полноќ да си леат вода. Водата ни е света ни ношто обична вода од водовод
Jас сум била,мене искрено не ми помогна,ма да требаше да отидам уште еднаш.Ама знам лично луге на кои им помогна и тоа баш со анксиозност.Ако мене ме прашуваш индивидуално е,вреди да се проба.Инаку броj не знам,можеш така да отидеш,сите jа знаат во селото ке ти обjаснат.Ако не се лажам бае секоj ден освен недела.Земете си олово и шишенце за вода.
ми треба број за контакт од некој гледач кој е од помош најитно по можност од скопје ќе ве молам дали лп или комент дали ќе ми гледа преку телефон или мора да одам лично не е проблем само ве молам за помош кај дуле мора многу да чекам позз
женски нека не ве лажат, во драчево нема никава бајачка. Јас живеам во драчево и никогаш не сум слушнала дека овде некоја знае да гледа или бае. Освен дидара што и онака ја знаат за најголема лажга.