E sega jas da vi kazam za bratmi.Toj mokrese do golem vo krevet pa da ne preteram moz do 1god sredno,majkami uste kade ne otide no popusto.Na kraj otide vo marena kavadarecko kaj edna zena i i kaza tamu nekoi rab da prai i mu pomina veke ne mokrese.E sega da ne gresam dusa blagodarni sme i,no istovremeno kaj nas se pravese crkva bratmi pomagase,isto ima i manastir i tamu pomaga koga se rab nes,kako da kazam nez no eden e bog
Јас па мислев на за мокрење во кревет или за уплав на психолог се оди ... Сите у гради се шибаат колку големи верници се, сите по гатачки тргнале ...
devojki ne znam sto kako vazno na moja drugarka brat i mu frlile nesto i deteto se poremeti nacisto.. pocna da dtka, da se plasi od se.. i posle bile na baenje.. i mu pomina eve sea si e zdravo pravo deteto nikogas ne sum bila na takvo nesto sto pravat koga ti baat ? ima nekoj ritual ili ?
site se opinjate ama nedaj boze koga ke imate maka sekade ke otidete,samo sto nema da popustite ovde da kazete deka ste bile,i sto ima loso vo toa site sto imaat maka si baraat care i site sto se nadareni od gospot si gledaat na ikoni,a tie sto se alcni za pari sto im zimaat na lugeto a ovie od maka si odat e tamu gospot neka im sudi.A kolku sto znam i za uplav se odi na baenje pozz
Moze Nekoj Da Mi Kaze Nekoj Gledac ili Gledacka od Skopje ili okolinata blisku sto ne laze barem Sto Stvarno gleda i ima uspeh Ve Molam Itno e !!
Познавам многу така наречени гледачи бајачи,многу мои познати биле кај нив и верувај дека сите лажат,врска немаат,сите тие се со фелер во мозокот.
ima edna baba od ribarci kavadarecko taa so nea rebotese sig uste raboti od kaj nea mozete da doznaete br
Zazat ovie za Dule Covekot Nikogas ne kreva na toj broj koga i da mu dzvonis i na kraj na mesec i sekoj den isto e lazenje samo Daj Kazete Nekoj Od Skopje sto ne e prevarant bez reklama da pravite zasto ima na lugje koi im e potrebna stvarno pomos ne da se zafrkavate ovde Da kazete nekoj gledac i iskustva od nego Blagodaram Odnapred ..
Procitav na drug forum dali ste slusnale ili znaete dali pogoduva Nekoja Si Baba Ilinka od Gjorce ???
Не никако , ако е таа што гледа на кафе не , сака само пари да земе ние бевме 5 девојчиња и незнам колку и оставивме и викаше демек малце се ја не гледам за толку и ти збори униформа нешто поопшто ептен малце ми погоди детално ама за веќе што го имам , ништо ново
Има ли некој овде од кавадарци-неготино? Да ми даде број од овој сто гледал незнам како му е името но ми рекоа дека живел некаде во центарот на кавадарци.
Здраво феминки..ке ве замолам ако може број од жената од дедебалци мислам дека така се викаше селото.фала однапред