i na mene ako moze broj od covekot vo Bitola,samo da nee laga oti ima i sto lazat na forumov,pa lugeto odat i ne naogaat nisto od toa sto gi upatile
Jas znam kade zivee ,sum bila tamu uste koga ucev sredno i pred da se omazam i se sto mi kaza toa i mi izleze,pogoduva mnogu,gleda na kafe se redik za da ne objasnuvam mnogu ,koj odi znae i koj ke otide nema da zazali predobra e zenata
Здраво. Сакам да прашам нешто што ми е многу важно и итно. Дали некој од вас знае, бил, слушнал за гледач, гатач, (не знам на што и како), а живее во близина на Католичка црква? Човекот носи наочари, има околу 60 години мислам и е женет. Други информации немам. Ве молам доколку имате информација споделете ја. Благодарам, поздрав.
Ве мoлaм итнo ми требa брoј oд некoј штo нaвистинa ќе ми пoмoгне. Имaм мнoгу прoблеми дoмa. Акo мoже oд Слaве брoј и oд Дуле oд Велес. Блaгoдaрaм oднaпред.
Na ogromna maka sum.bev kaj viki od cair za pogagjanje pogodi ama ne mi pomogna bar ne seuste.pisete mi broj od nekojsto navistina pogagja ne e vazno pari.Vemolam!
Јас од многу одамна не одам кај Тони. Ќе го најдете одма на почетокот во Крива Паланка, во малите куќарки кај кружниот тек.
pa kako go preporacuvas Bokace koga odamna ne odis kaj nego?Ne razbiram ,moze i ova e nekoja laga cudni zborovi se vrtat na forumov.
Pisi mi u poraka licno, da spodelime iskustva Kaj tebe na profil imas zabrana nemozam licna poraka da ti pisam
kazi slobodno,pa da si pomogneme site na kogo mu trba pomos jas ne se sramam ako imam problem ,i ako moze nekoj da pomogne,pa zatoa e i forumov.Ajde neka kaze nekoj pomaga li za mazacki,zenacki nekoj sto znae ,ane samo bla bla.
Iskreno bev t.e usye odam kaj taa viki od cair za pogagjanje se pogodi ama mnogu trae seansata eve veke 4 meseci abe nisto ne se desava.sum bila na karti kaj gordana vo kapistec da mi gleda.ona samo gleda.bev kaj baba ilinka vo gorce ona isto gleda na kafe samo.e sega sakam da odam ama toa na kraj na mesec kaj dule vo veles.i slusnav za nekoja majka stoja manastir sv.petka selo gabres kumanovsko pomagala.ama ne sum bila.
Pa kako sto slusnav zvisno za sto maka odis.treba ili da prespoes tamu.ako ti rece da odneses nesto vo crkvata.ako treba nekoj vodi.bitno i kazuvas sto maka i ona ti kazuva sto treba da pravis