,..viki,.dule,.stoja,..,.se lazi oci lazi narod,....moze da se ide vo manastirot sv,.petka da se pomollis,.
Ocajot ke te natera na sekoja vrata da zatropas i baras spas.dusata ke mi bide pomorna ako utre znam deka sum pravela se.
Правење се за да ти биде мирна душата со одење на бајачки е само бегање од стварноста, барање најлесен начин за решавање на проблемот....Најубаво е да престанеш на тие преваранти и психоболни луѓе да им веруваш.Некои проблеми се решаваат а со некои на жалост мораме да живееме.
Najlesno e da se sudi i deli pamet.najtesko e da se sozivis so makata na covekot i mu pomognes.temata e gatanje i baenje,koj ne veruva ine odi po takvi raboti imamiljon dugi temi na forumov pa moze tamu da bidete aktivni.ostavetene nas da veruvame vo sto sakame i "da se lazeme" so sto sakame.demokratsko vreme e ova,kumunistickoto odavn zavrsi.taka da ke ziveam demokratski slobodno.
Baba Ilinka gleda na kafe.zivee vo gorce nekade pozadi policijata(ke ti objasni tocno ona)jas ne go znam mnogu gorce.mene mi pogodi dosta raboti,ne zema pari kolku ke ostavis tolku.inaku brojot i e 2035618
Од моето долгогодишно животно искуство во кое, верувај ми , имало и се уште има душевни болки и да не речам неубав живот исполнет со страв, депресија и ред други работи, да не се забегувам од темата..значи, сакав само да ти помогнам, да не трошиш време, пари, надеж за нешто што не постои, сакав да ти кажам да не се правите будали и од здрав разум да се сренувате..поминав многу такви врати, едноставно некои работи ти се судбоносни и точка. Ако имаш сила и немаш морал и емоции, вртиш друга страна на животот а ако не, седиш и си ги живееш маките...говорам генерално, не навлегувам за каков проблем или мака станува збор. Поздрав и секое добро.
Zdravo Ke moze da mi kazete nekoj stvarno dobar gledac a ne ovoj onoj nekoj stvarno sto gleda sto ima takva sposobnost itno mi e ve molam i neka bide od Skopje ili ovde pisete mi ili vo inbox Fala Da Gleda Za Idninata sto ke mi bide kako toa ...
probaj kaj marina kaj lira kafanata u karpos,ili na tarot kaj ruzica u aerodrom ,imas i dosta mislenja vrati nazad str
aj pisi mi vo poraka podobro broj sto kako e kaj site niv ? ama ne da probam vistina dali znae nekoj Iskreno