Дали може некој да ми каже што значи игла со крв(ја најдов во папуча) ,материјали едно црно едно шарено/тигресто(ги најдов во други папучи , исечени и ставени до пола , другата половина се гледаше) и црвен и црн конец(на две блузи имам црвени конци , на едната црн конец на две места шиено) Би ви била благодарна доколку ми кажете
Здраво феминки,ако знае некоја да ми објасни што се тоа клинови,имам бебе од 6 недели и свеки ми запна утре мора да ја носиме на баење од клинови.Јас не верувам во баење и ја прашувам што е тоа и таа незнае да ми објасни ми вика незнам ама сите деца сме ги носеле.А бебето мое не е ни плачливо ни недај боже болно нешто и плус ладно е многу да ја влечам наваму натаму.
Eve vi broj od Verka Strumica na site sto baraat, prethodniot ne postoi, 078868519, zenata gleda na kafe i mnogu pogoduva, od Strumica e, zivee siromasno i ne bara mnogu pari, koj sto i odnese
Не го носи бебенцето воопшто, те молам. Какви клинови, какви глупости. Сум слушнала од стари луѓе за таква глупост, немало што па измислиле клинови, а и самите не знаат што е тоа (читај, не постои). Не сме ги носеле сите деца, т.е. никој не носел... гледај си го бебенцето по твое, а не со бабини деветини. Ти си мајка и ти одлучуваш. Поздрав
daj kazete nekoj gledac ili gledacka od skopje sto ne e prevarant nekoj iskreno sto gleda i ne ima tarifi itno mi treba ??
da 500-600 denari i e tarifa. zavisi kolku e konektirana. nekogas pogoduva. nekogas ne pogoduva. sum bil nekolku pati kaj nea. sepak pogoduva nekoj stvari! dobra e
Која е сега оваа Вики од Водно? Имало некоја Мара во Чаир да не има некој да знае дали ја бива и каде е? Само чув дека имало некоја Мара во Чаир... И дали некој бил кај Саше фактор Х?