Овој Славе или Славчо како и да се вика од аеродром да ви кажам дека врска нема од гледање..бевме со сестра ми и ни лупаше само имиња од луѓе што 95% од сите што ги кажа никогаш не сме ги сретнале во животот па ај од толку лупање ќе погоди некое име...
.... дали некоја точно знае во кои денови гледа славе од кравари,како се закажува...и каде точно се наоѓа во кравари (одприлика) да ми објасни место ... и некој да сподели искуство ако веќе бил поздрав се најубаво
Што направи го однесе ли детето? И на мене ми кажуваат за баење ама јас не верувам во такви работи и не го носам моето П.С исто ли е тоа модрило што го викаат?
кој го има бројот од Златко од маџир мало нека го пише,значи чоекот е врв колку само се точно погодува,кажува со име,опишува страшно добро,дури мене последниот пат ми нацрта особа и таква после 4 месеци упознав и се што кажа погоди.И растура маѓии.....нема тарифа колку сакаш толку оставаш
Не го однесов.Детето ми е супер,недај боже ако има потреба не само на баење и на крај свет ке го носам ама вака колку само да го однесам да го малтретирам нема шанса. Тоа модрило незнам што е,а и за клинците не добив никаков одговор.Јас верувам во медисината и ако има било каква промена кај детето има некоја причина физичка а стариве не трујат со празноверие.
kazete mi nekoj bajac/ka ili gledac/ka od bitola, osven toj od kravari - za nego veke znam....mnogu me interesira nesto za idninata da mi kazi....koj sto znae nekoja informacija neka mi pisi vo lp
хахаха дој со мене на кафе јас знам да гледам хаха од толку идење на кафе веќе почнав и јас нешто да погодувам ,.
Napatot za nakaj Vatasa. ima crveni zgradi posle vtoriot tiagolnik sto ke go pominete. pozadi zgradite vo nekoja kukja e. Jas sum kavadarcanka, znam deka idat luge od sekade i ja zboruvaat deka ja bivalo. ne sum bila kaj nea, licno iskustvo nemam so bajaci. Izvinete za latinicata, nemam mak. font na rab.
Здраво, нов сум на форумов и штотуку се регистрирав, поради нешто ужасно што му се случи на син ми, па поради тоа, од очај, повторно се навратив и на ова. Инаку пред неколку години навистина бев во тој филм, и верувајте не е така едноставно. Ги разбирам сите што одат кај гатачи и бајачи, и оние што немаат нешто корисно да споделат, не ево ред да критикуваат и да се потсмеваат. Конкретно прочитав за Душица од Кавадарци и сакам да го споделам моето искуство. Јас отидов еднаш, ми помогна, но потоа се тргна наназад. Женатае многу интелегентна манипулаторка, така да певиот впечаток ќе ви биде водушевување. Но тоа нема крај, до бескрај ќе ви закажува, да пиете шеќерче за "заштита", а таа за тоа време си собира корисни информации за вас, ќе направи од вас параноични глупаци кои се плашат од се и сешто и секој, а ако насети дека имате пари ќе ве исцица, и пријателка ќе ви стане. Јас на време се отрезнив, и прекинав кога почувствував дека почнува да ми се меша во секоја одлука што ја донесувам. Инаку можеби има некоја слаба видовидост, но внимавајте, после тоа следува ужас, затоа најдобронамерно ви препорачувам НЕМОЈТЕ НИКАКО кај Душица. Исто и кај Дуле, тешко е да се најде вистинскиот, ако постои, бидејќи има море од гатачи и бајачи, значи внимателно, не кај првиот што ќе слушнете. Се запишав☺, а морам на работа, ќе пишам пак, и за Душица, и Дуле и други такви,