Ве молам не бидете глупави НЕ ОДЕТЕ НА ГАТАЧКИ БАЈАЧКИ, се е до психата :3 Јас онака од досата си гледаме со друагарките на кафе( затоа што немаме нешто попаметно) Али оваа 300-400 денари со злато да ја дарувам АХХАХАХА НИКОГАШ Ќе земам една метла и таму кај што не треба ќе му\ја пикнам
Значи неможам да ве разберамм Психа па Психа.. Оф леле не сакам никого да навредам но Тој што поминал низ се и сешто и ако си го нашол лекот кај ( тетката ) што гледа како вие можете да го убедите дека нема врска ништо.. Јас не верував ама од кога бев Животот ми се промени верувајте греота е да се лаже има мн злоба во народот и ни на сон неможете да замислите што се спремни да ви напакостат..какви работи се случуваат значи одиш кај жена да ти помогни .. таму се оди чист ( да немаш односи ) и жената не прима секој и сешто затоа што таа има дарбаа и гледа на Икони иконите и кажуваат се. До сите што не веруваат во овие работи..Ако некогаш отидете и ако ви кажи се што ви се сличило и што сте нашле ( а сте го одминале) нема да ви е чудно !? А прв пат се гледате..пак ќе кажам маката тера на се бараш чаре нормално ..Ама од таму излегуваш со ( паднат ) огромен товар што си го имал ..
ako moze brojce ili lokacija kade zivee zenata sto vi pomognala ,koga veke si pisala pa pomogni i na drugi,zatoa e i ovoj forum .
Извини не видов Жената е од Кавадарци баба Нада се вика а бројј немам ако најдам ќе пишам овде Поздрав
Jas sum cula za nekoj odza vo prilep koj so pomagal mn..ako ima nekoj kontakt moze da ti pise..ne ti e prilep mn daleku
Ве молам за број на Душко од Велес да ми го напише во порака и ако знае некој да ми каже кој ден се закажува. Хитно е , благодарам
Zdravo sakam da spodelam so vas nesto.Vaka i jas ne veruvav vo vakvi raboti no makata me natera i jas da zatropam na tie vrati.otkako se omaziv jas mnogu se smeniv na psihicko pole.Kako pominuvaa godinite jas se ne bev dobra odev na lekar se bese vo red a jas i ponatamu ne bev dobra.Mi kazaa za Mare petrovec bev tamu od celo gledanje mi kaza deka zenata sto sedi do nas a i ni e rodnina ni pravi nesto.I kazav na svekrva mi i ona mi potvrdi deka nejzinata jatrva e po tie raboti.Pomina nekoe vreme pojdov kaj Dule vo Veles.eden den pred da odam vleznata vrata ja smenivme so nova bela pvc prvoto vleguvanje kaj dule stom sednav me prasa KADE E VRATATA STO JA SMENIVTE GLEDAM BELA PVC STAVIVTE od kade ke znae on od veles deka jas od skopje sum smenila vrata.isto i on mi ja kaza istata zena rodnina no samo sega i mi ja kaza po ime bev zaprepastena.doma im kazav veke taa zena da ne ja vidam vo kukava nasa.Lani proletta si sedam na terasa sama bev so deteto i mi doagaat dve zeni i ednata mi pobara voda i dadov i pocna zenata da mi kazuva nekoj raboti koi gi pogodi. Mi rece daj mi tanjir so voda edno jajce i bluza na maz ti i jas zemav se sto mi kaza.Mi rece sedni i drzi ja bluzata vo tvoi race i jajceto mi rece da go skrsam jajceto vo bluzata da go zamotam i da ja piknam bluzata pod mojata majca na stomak.sama so svoi race go napraviv toa pocna da kazuva molitva a jas da ja povtoruvam potoa mi rece da ja izzvadam majcata i sama da ja odmotam.go napraviv i toa sama no ne bea sega samo majcata i skrsenoto jajce tuka vnatre imase i mala crna zmija.ripnav se isplasiv i pocnav da placam mi rece ne se plasi ova ti go pravi zena od familija koja saka da te unisti i dala mn pari za ova da zivee vo tebe i da se hrani so tvojata krv.ja zamotav majcata so toa nejkam ni imeto da mu go spomnam i povtoruvav pak molitva po nejze i na slednoto otvaranje toa go nemase.mi rece go vrativme od kaj sto i doslo.ete dragi moi ne veruvav deka postojat vakvi zlobnni luge no duri sega se uveriv deka ja gledam zenata i place po najmiloto .epa ima Gospod ko pravi eden den ke mu se vrati