Да, и јас го имам мометално тој и одличен е и овој ми го прај кефот многу е мекаст свиленкаст , таков како пердувчина да ти ја галат кожата.
Kористам гел за туширање не ми ја суши кожата и многу пријатно ми мириса,после туширање користам и лосион..Сапун користам само од Dove,другите не ми одговараат на кожата ми ја сушат..
Сега уште малце ќе одам да се туширам, па ќе го испробам мојот нов гел за туширање. Инаку, ако треба да избирам помеѓу гел за туширање или сапун за тело .... Би избрала гел за туширање сепак
Само гел од нивеа АНГЕЛ СТАР супер мириса и ми га прави кожата мека како на бебенце прездоволна сум после туширанје ке си ставам и млеко за тело исто ангел стар и се е супер...
Оти имам сува кожа мсилам дека кога би користела сапун уште толку би ми била посува иако има некои со основа на бадем или слично, меѓутоа користам гелови, купки.. Бекутан ми е секогаш напрекрасното нешто кога го користам, самиот мирис и чистина ах.. додека сега користам некои на основа на мед и млеко, како и маслинка.. преку лето ги сакам овошните..
гел за туширање овој моментално го имам, но при крај ми е ама почесто ги менувам и планирам и овој да го сменам Спојлер еве некои кои сум ги користела и сум била задоволна, а и прекрасно мирисаат
било кое од овие три, одлични се, меѓутоа преферирам со сапунче, најчиста ја чувствувам кожата со него
Овај ејнџел стар е прекрасен за на лето го користев тогаш и има прекрасен мирис. , а моментално имам плав од Авон, само шишенцето е безбојно и се гледа внатре гелот, плав е.
^ Орифлејм е вториов гел за туширање Он топик.. не можам никако со сапун да се туширам, многу ми ја суши кожата а и не ми е убаво со сапун, може ми е и навика, ама дефинитивно гел за туширање.. Моментално Senses на Авон ми се омилени
Јас го користам гел-кремот на Нивеа и сум многу задоволна. Нежен мирис има и долго време кожата е свежа и убаво мириса.
Фала богу дека гел за туширање. Еве го и мојот омилен од Лаура Вандини. Искрено, појма немам која е типкава, ама кога ќе се истушираш со гелов три саати ко парфем да имаш ставено. А за тоа како мириса, да не зборувам....
Си го купив новиот гел за туширање од авон. Многу убаво мириса и ја прави кожата нежна Еве го, светло розовиот
Jaс правам комбинација од двете. Најпрво убаво си ги насапунувам рацете и целиот грб со Докторс од мента или детското сапунче со бадем и млеко на Мерима Крушевац, Спојлер а потоа си уживам во овој гел од Орифлејм - го обожавам овој мирис. Спојлер Не ми се суши кожата, многу е мекана и нежна. Додуше имам мрсна кожа, затоа можеби така реагира на оваа комбинација. И една молба, да ми препорачате гел за туширање со мирис на лаванда (само да не е од Авон или Орифлејм), уште тоа ми остана неиспробано, а умирам по ваков мирис.
Мишелке овој од Орифлејм го порачувам веднаш чим си ги потрошам овие 2 што ги имам во бањата Лаванда обожавам а,смоква да не зборуваме Ама,јас не би била јас доколку не сум во мисла,дали ова или тоа.. Прекрасно мириса и овој од Орифлејм,баш некако пролетно,а јас додека ги дотрошам ќе дојде пролет А и овој од Авон,нов е,мириса на :мошус,крушка,праска ,лилја...Се кладам дека прекрасно мириса! Во мисла сум уште од сега ама не би било чудно да земам некој сосем трет
Овој првиот го порачав јас уште кога излезе, ама да ти кажам право, некако повеќе ми мириса на смоква него ли на лаванда, а јас сакам чиста лаванда без вакви смоквести или било какви други додатоци. Многу е убав, мирисот е пренежен и благ. Ич да не му се мислиш!
Ме израдува сега,загреана сум баш за него,ама со мене никогаш не се знае Туку ми текна на два гела од Палмолив што содржат лаванда. Овој од лево,само нели,во форма на гел,ма да не знам колку мириса на лаванда,го немам мириснато,некако непривлечно ми е пакувањето И овој,мојата љубов Прекрасно мириса,не знам колку мириса на лаванда,така пишува на пакувањето,душни го во маркет некогаш Стварно опушта,од туширање секогаш се враќав препородена Единствен гел што сум го имала повеќе од два пати купено