Дефинитивно гелови. И тоа обожавам да ги менувам, ептен ретко купувам ист по 2-3 пати. Единствен што би го купила повторно е овој, a мајке ми го меркам и лосионот од истата таа линија, веќе прочитав многу пофалби овде на форумот!
Па користам и гел за туширање и сапун, меѓутоа повеќе сум за гел затоа што кожата ми ја прави мека и многу поубава. Со сапун не сум толку задоволна како со гелот, но си користам сапуни како Тео, Dove итн. позз
Преферирам гел за туширање. Порано одвреме, навреме користев и сапун, ама сега само со гел. Ми ја прави кожата поубава.
Dove сапун,незаменлив е. Али од време на време користам гел..онака,за разбивање монотонија во мирис. Ама пред гелот убавезно прво со сапун
Обичен бе,свински сапун нај андерграунд муабет е тоа ! Хахаха може бе Тео сапунче вај нот ама подобро е гелче нивеа шаувер фор мен
препорацајтеми некој гел за тело,некој со убав мирис и не многу скап samo da ne e avon..nemozam da naracam a tolku ubavi imase tamu
http://vdiskont.eu/images/VD361.jpg ili http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA300_.jpg мн убаво мирисаат, а фелче аззурра мн подолго трае...
јас лично и двете ги преферирам , прво со сапун па со гел... Бањањето без сапун не е тоа тоа а гелот поубав мирис дава Сепак сапунот подобро го чисти телото за разлика од гелот. Јас користам Дове сапун и гел нивеа или фелче
Исто и јас првин со сапун Дове од краставица и потоа со купка и тоа Chicco Bagno Sampoo, омилена ми е
Користам и гел за туширање и обичен сапун.Но сепак повеќе сум за сапун,најчесто ги користам на нивеа ,тет а тет и део и многу ми е убава кожата
Користам и тоа и тоа, сапуните повеќе ми ја сушат кожата, па ги избегнувам. Од геловите за туширање имам пробано секакви, не сум задоволна од оние на Авон и на Орифлејм, исто како и млека за тело несакам и гелови за туширање со претерани цветни или овошни мириси. Сакам нежни, ги користам на Џонсонс геловите за туширање моментално. Инаку на Дав кремот за туширање со краставичка што е
Обично користам гелови за туширање поубави ми се и сега го користам Фа од кокос и какао, добар е не лош