Јас пробав да користам гел ама за жал секој кој го земав даб,фа,бу и некој др ми покажаа црвенило и бубалици отидов на доктор ми кажаа дека е алергија,потоа си земав секакви сапуни глицерин,бекутан ама најзадоволна сум од аsso derm
Задоволна, и тоа многу... особено оној синиот.. најубав е! А за ценатаа мислам дека е 150, али не сум сигурна
Сапун за туширање не се сеќавам кога последен пат сум користела. Порано ги користев геловите на Фа, па сменив на Нивеа, Палмолајв, и сега веќе подолго време ги користам купките и геловите за туширање на Авон. Моментален хит ми е овој Многу е освежителен!
Јас користам гел за туширање од AVON исто така после туширање ставам и лосион за тело од истиот аромат за подолготраен мирис
Дефинитивно гел за туширање, со сапув пресува ми е после кожата. Инаку најубав ми е бебешкиот на Џонсон, па после кога ќе си се намачкам и со маслото...мераци
i jas gi sakam sitee kolekcii od Nive mislam deka imaat najdobri proizvodi od sapun proizvodi za telo i lice)
Сапун не користам за тело , само за миење лице . Задоволна од овие гелови за туширање Не знаев каде да го поставам прашањево , па овде ми е најсоодветно Го имате користено сапунов од Алкалоид ? Колку пари е ? Овој од Алкалоид го имам користено за лицето и е супер ( околу 25 денари е).