Моментално го користам овој на Нивеа и при крај е, па следен на листата ми е оној Хармони Тајм - го мириснав и ваква останав - - пренежен мирис, ептен ми остана при срце. И многу ми се допаѓа тоа што има траен мирис. Нивеа си е Нивеа, класика.
Гел за туширање, моментално го користам Danai, го зедов од Тедико за 83 денари,400 ml, не можам да најдам слика да ви постирам. Иначе арен е за парите.
Гелот ми е поубав, но понекогаш користам и сапун. Во зима сакам некои појаки мириси како ванила, додека во лето поубави ми се овошните
Гел за тушињање, дефинитивно, пошо кожата ми ја суши обичниот. Инаку обично од Фа, многу убаво ми мирисаат А пред некој ден зедов од Нивеа со микрогранули за пилинг. И многу сум задоволна. Секаде ќе го фалам
Литл, може една фотка од гел-пилингот на Нивеа? Ко порачана ми дојде девојче, баш се думав кај да прашам, ми треба пилинг за тело. Инаку, јас го потрошив гелот за туширање на Нивеа, па сега преминувам на омилениот од Фа, со шеа путер.
Гел за туширање секогаш. Фелче азуро многу ми се свиѓа како мириса, ама многу ми ја суши кожата. Адидас ми е исто ок, а Дове ми одговара на мојата кожа.
Користам Дове гел за туширање зелениот многу и одговара на мојата кожа, а и многу е хидратантен. Не можам да користам обичен сапун затоа што многу ми ја суши кожата и ми се јавува како првут на некои делови од телото.
До пред 2,3 месеци користев исклучиво гел за туширање,сега го открив Dove сапунот за пилинг и многу добро ми легна на кожа.Не ми ја суши кожата,ми ја навлажнува а и прекрасно мириса...