Јас префирам гел за туширање...некако поубаво е поубаво ми мириса по се осека...мислам дека од гел не треба кожата да е сува туку од сапум но како и да е аура купките ми се преубави и за ништо не би ги менувала...
Сапуните некако не ми се хигиенски...штознам, се поминуваш постојано со истиот. Нормално се мие, се одржува ама повеќе преферирам гелови или млека за бањање и од тоа што досега сум користела можам да заклучам дека Палмолајф се најдобри. Имаат и гелови и млека кои се повеќе од добри, хидратираат, ја прават мека и нежна кожата и убаво мирисаат.
Да не знаете дали производите на The Body Shop ги има кај нас? Јас сум многу задоволна од нивните гелови за туширање, а и другите производи се екстра. Лани прв пат ги добив како поклон од Англија, а годинава видов дека продавничка на оваа фирма отвориле во местото каде што бев на одмор во Грција, па си земав преубав гел за туширање од зелено јаболко. Инаку он топик, исклучиво гел за туширање.
со гел дефинитивно еднаш кожата ми беше сува е од тогаш користам гел за туширање и многу убава ми е кожата,помека....
Јас до пред 2 месеци користев сапун но се откажав од сапунот па почнав да користам гел за туширање и сега си викам како сум можела воопшто со сапун да се бањам?
Го користам Neutro Roberts гелот моментално, прекрасен е, многу ја омекнува кожата, и многу убаво мириса, едноставно според мене преубав е
Користам гел и тоа го нарачувам од авон оние Sensus Тие гелов се многу убави, после тусирането козата ти е мн мека и плус тоа многу убаво мириса само такви користам други никакви Проајте нема да згрешите
Одамна користам гел за туширање, пред се заради убавиот мирис, а и секој гел си има своја предност. Некои ми ја омекнуваа кожата, а други за хидратација. Гелови имам користено најчесто од Орифлејм, на мама блиска пријателка е вклучена, па секогаш ми носи. Мама ја извести дека ги користам, па секој нов што ќе дојде го користам. Сега го имам од последниот каталог Нејчер Сикретс со Алое Вера и лубеница : Последен сапун што го користев знам на Дав беше, ужасен беше. Кожава груба ми беше, кога ќе ја допреш ако ја погалиш ќе се изгребеш. Од тогаш се откажав.
Топ три гелови за туширање што јас ги користам Иако во последно време го одбегнувам Јонсон и повеќе си ги користам Палмолив. Секогаш сум расположена за пробување на нов гел за туширање од Палмолив.
Јас секогаш користам гел за туширање, без него не можам. Плус остава убав мирис после туширањето, па и ако имате лосион за тело од истата колекција, со ист мирис - имате добитна комбинација. Јас најчесто си земам од Авон, од колекцијата naturals, порано многу го користев тој од црешички, ама во последно време го нема. Моментално го имам тој со црешов цвет.