Јас не би го препорачала ни за едното ни за другото. Од шампонов ми се направи првут, а и за тело не ми беше добар. Кожата ми беше премногу сува. Сепак ова е само мое мислење, можеби на некој друг му е прекрасен
Сепак гел за туширање , моментално го имам Felce Azurra -Dolce и задоволна сум многу убаво ми мирисааа а и трае мирисот.
Моментално користам еден гел за туширање од Тесори,и постојано ги менувам геловите.Иначе сапун не користам,и не ми е убаво со сапун
баш напротив, мене геловите ми ја сушат кожата, посебно оние од Авон сенсес, или фелче азура или пак Фа. Воопшто не ми се допаѓаат. Единствено што м одговара е Мед и Млеко од Орифлејм ili од сапуните би препорачала ...препрепрекрасен е! и најдобриот
Сапун никогаш не сум користела и нема да користам а од геловите ги користам Avon senses ги имам користено овие И додека не ги пробам сите не се откажувам следен на листа е овој и да не заборавам порано го користев и овој
после ова со косили производите нз што да купам бидејќи и таков имав и сега го трошам гелот на мајка ми http://www.nivea.hr/Proizvodi/Kupanje-i ... iranje?p=1