Мене цел ритуал ми е одбирањето гел за туширање. Ептен им имам мерак. Сакам убаво да мирисаат. После бањање со убав гел поубаво се чуствувам. Ако се туширам пред спиење користам поблаги мириси, кокос,шеа путер,ванила и сл. А,оние посвежите од цитрус,лимон,овошки други и сл. ги користам наутро кога ми треба да се разбудам и да ми дадат инстант енергија. Моментално најомилен ми е гелот од Балеа од цитрус и од Нивеа од диња што многу ја хидрира кожата.
Јас нон-стоп ги менувам геловите за туширање. Омилени ми се на Dove и на Victoria secret, а сега во моментов ги користам овие два
Во последно време верна сум на геловите за туширање, редовно експериментирам со марки и мириси, имам неколку ми стојат за резерва дома.
Do pred izvesno vreme eksperimentirav so razni gelovi,a od neodamna resev da isprobam nekoe sapunce.Momentalno go koristam na Dove,onoj za piling i zadovolna sum od nego.Ne mi ja susi kozata,ne ja zatega,fino mirisa...
Гел за туширање.Сапунот е малку незгоден за фаќање,ама и овие геловите имаат појак мирис и попрактични ми се. Инаку моментално користам крем-купка од мед и млеко,многу ми се допаѓа.
Гел за туширање,сапунот ми паѓа од раце цело време а и некако ми е како посува кожата од сапунот. Јас си користам Павлодерм бебешко едно.
Само сапун и тоа јас го користам бебешкиот сапун *ако ви текнува оној сапун со бебенце и меурчуња околу него-го има во бела боја,сина и жолто паковање*.Јас го користам белиот,колку само убаво мириса...
Јас од сапуни понекогаш Dove розевиот,а иначе разни гелчиња користам,моментално овај: само овај ќе го ставам дека сум НЕзадоволна од него,ми мириса на трева