како сте задоволни од овој гел за туширање? го добив на подарок но не користам гел повекето сапун...?
Јас го имам користено и не е лош. Мене убаво ми мирисаше. Имам осетлива кожа, па ваквите гелови треба внимателно да ги одбирам. Овој ми беше супер мене. Ти го препорачувам. Користев бебешко сапунче до пред некое време, а моментално користам гел за туширање и сапунче од Орифлејм. Со кое ќе ми текне со тоа си се туширам, исти се и двете,едното е сапун другото е гел. Истиот мирис. Се исто. Е сега,заборавив како се викаа,ги имаше во декемврискиот каталог. И овој го препорачувам:
како мојте со сапун да се туширате неразбирам ? нели ви лепит телото после од ко кје го измиете сапунот? јас имам пробано со сапунче palmolive ама од ко кје го измиеш телово .. лепит.. така да, се туширам со гел имате пробано со шампон да се туширате на тело ?
Се туширам со гел ама кожата после ми е лигава како да не сум го измила иако се туширам буквално цел саат и кусур затоа почнав да зимам поретки купки и да ги разредувам со малку водичка со сапун ептен ми се суши кожата
Прво сапунче dove, зашто без него не се осеќам доволно чисто и ми ја омекнува кожата. Потоа гел, чисто онака за мирис, според мене геловите не мијат доволно, онака ми се безвеза, ради реда да се поминеш. Ги бирам според мирис, кога како ќе налетам. Балеа ми е така поомилени. И после убаво мрсно млеко за тело и кожата ко на бебе
Комбинација. Прво сапун и потоа заради преубавите мирисни тонови со млеко или гел за туширање. Денес, после толку време дремење и мислење бидејќи ги имам премногу се одлучив за овој
Дефинитивно гел, имам мрсна кожа млечните како ^^ не ги користам, а сапунот ужасно ја суши кожата, и остава траги, црвенила ма каков и да е неможеш да го измиеш целосно, потоа следува чешање, црвенило , посебно после депилација. Препорачувам на сите со проблем како мојот фино, лепо да земаат 100 % природни лосиони, без масло. Одкако ќе ги истриеете сите мртви клетки од кожата после тоа млеко за тело со бадемово масло не е на одмет..