Се согласувам апсолутно. Само едно туширање без гел,кожата ,ми беше екстремно сува,мислев ќе ми испука. А со гелот,и без крем или лосион за тело после туширање,кожата е мека и еластична. И секако,во зависно од видот на гелот. Кажав неколку страни наназад дека користам нивеа,прл енд бјути,со масло,и прексрен е,и омекнува и не ја суши кожата а има и прекрасен мирис. Е сега го потрошив па од утре,ќе почнам со нов,Рефлекшн од авон,лилавиот,па ќе видиме дали е исто толку ефикасен,како Нивеа.
Гел за туширање дефинтивно,сапунот ми се лизне од рацете и оп модрица на грб со големина на јаболко Ваков користам моментално
Сега го користам овој ,не дека не е убав,ама не ја негува којзнае колку кожата,сепак после овој си се враќам на Нивеа. И,ќе заборавев,морам да кажам дека има прекрасен мирис.
Гел за туширање, нормално. А и крема за туширање користам доста често. Сакам да ги менам и наизменично се туширам ту со еден ту со друг. Обожавам убави средства за капење. Моментално дома гелови имам три, од кои двата се: "Endless Love" и "Love Spell" на Victoria's Secret, третиот е "In the mood for love" - Gianfranco Ferre. Од креми: Palmolive Pampering Touch (кокос) и Palmolive Ultra Nutriente (шеа путер).