Леле луѓе, овој! Се вљубив, кога се туширам од купатило не ми се излегува. Сам по себе е скап, ама јас го начекав на некоја промоција во Карфур, шампонов и ѓомити гратис течен сапун. Сон е шампонов, се прави убава пена од ептен малку и цело купатило мириса совршено наредни два саати. Првиот пат кога се туширав вратата ја имав оставено отворена, пола саат ми требаше да сфатам од каде ми мириса толку убаво цел стан. Палмолив и Фелче се дефинитивно најдобри шампони, Нивеа и Дав ме имаат разочарано со 90% од продуктите.
Afrodita Mineral Water со алое вера гел за туширање, во ДМ на попуст беше околу 110 денари. Не знам која му е регуларната цена сега, но е многу добар. Доволна густина, средно пени, мириса свежо, но не мириса интензивно. Содржи гранули, ама не се толку сериозни како за пилинг Во комбинација со истиот лосион за тел се супер, за лето особено.
Моментално ја користам фелче азура зеленава и ми се свиѓа како мириса.. а претходно користев од овој нивеа сапунов (уште имам) ама не ми се допаѓа како мириса и мнооооогу ми ја суши кожата..
гел за туширање секако го користам овој од DOVE и презадовлна сум https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q ... 5854426823
Ги има во Космо, ама цената не ја видов, само ги мириснав сите по ред. Симпатично делуваат, можеби некогаш би купила и јас.
Гел за туширање отсекогаш користам со сапуниве незнам зошто ама како да ти се лепат рацете после туширање.