Секогаш користам гел, од сапунот имам чувство дека кожата ми шкрипи. Ама не и од овој сапун Го купив првенствено за лице, ама последниов период го употребувам и за тело. Многу нежен мирис има, освен тоа не ми ја суши кожата. Во комбинација со Нивеа млекото за тело, кожава ми е како на бебе
Геловите за туширање од Нивеа се преубави Исто се изненадив и од оние на Фа не очекував дека се толку добри.
Користам сапун од Балеа, многу ми е убав. Мене не ми ја иритира кожата и такви работи ама онака стриктно ке користам само една работа. Некогаш гел, некогаш сапун, зависи.
Во последно време ова Дове гелче, има многу пријатен мирис ептен пролетен,свеж,онака мириса на чисто. Плус ја негува кожата дека е кремаст. Супер е.
Имам комбинирана накај сува кожа, на некои делови од телото е исклучиво сува после бањање. Досега се бањав/туширав со гел за туширање и плус со сапун ( dove од смоква), ама се замислив дали воопшто е ок да се користи сапун кај сува кожа?
malizia гел за туширање користи некој? Задоволни? Цена? Спојлер сакам нешто од ванила и малина ако има
Може ке ви биде чудно но јас и косата и телото го мијам со шампон Wash & go Немам пари да се луксузирам со гелови и слични ствари па така се поминувам со шампон и ништо не ми фали, битно е да сум чиста.
Ги користам Dove сапуните во почетокот само за лице но сега и за тело. Преубаво мирисаат и ја прават кожата мека. А инаку гел за туширање многу ретко користам.
Jas gelovite odamna gi isfrliv od upotreba, premnogu mi ja susat kozata.Samo bekutan sapunce priznavam!
Девојки незнаев во која тема да го поставам ова прашање па претпоставувам дека ова е вистинската тема. Има некоја користено ваков гел за туширање? Убав е? Убави мириса? Задоволни сте? Јас го порачав ама не сум баш некако сигурна немој кожата сува да ми ја прави. http://hr.oriflame.com/catalog-images/p ... 4213_1.png
Јас долго време користев гелови за туширање од оваа колекција на Орифлејм. Задоволна сум, не се лоши но за тие пари може да се најдат и поубави гелови. Мирисот е интензивен, но само додека се тушираш. Многу кратко го чувствував на мене после туширањето, а и не ми пенеше баш убаво. За сметка на тоа, супер ја омекнува кожата и не ја суши воопшто.
Фала ти многу Јас имам користено разни од орифлеим од кои сите беа добри само еден не и не мирисаше баш убаво и кожата сува ми ја правеше. И си го порачав овој ама после се премислив ама не ми беше пријатно да и кажам на другарката да не испадне дека сум несериозна прво викам го сакам па не го сакам.