Veke 3,mozebi i poveke godini koristam Bekutan sapunce,a ako nemam momentalno Teo bebe.Porano koristev razni gelovi,i od precestoto tusiranje(osobeno lete) kozata mi se zategase i me cesase.Toa sega so Bekutan ne mi se slucuva
Исклучиво сапунче за бебе, Мерима или Бубхен, Џонсон оној со бадем, така, гелови купувам, ама, ги користам за миење раце во својство на течен сапун или за рачно перење свилен веш или нешто така поделикатно. Повеќе ми се за-украс.
За туширање и тоа и тоа, понекогаш сапун, некогаш гел. Сум пробувала различни гелови, ама ретко кои се убави. Многу од нив ми ја сушеле кожата. Убав беше еден од Balea, во розево пакување. Исто и еден од Fa ми се допадна. Ама како и да е, кожата најмека ми е со овој сапун:
Од геловите за туширање, имав еден од Авон, со мирис на малини... Си го потрошив набрзинка и не ми е текнало пак да си порачам. Инаку користам сапун, или со мирис на цреши, или со мирис на камилица.
Orea Silky Touch, од кога го пробав не го менувам, совршен за летен период, преубаво мириса и мирисот трае долго, а не е воопшто скап 90 денари за 400мл
Понекогаш користам гел, понекогаш сапун. Моментално користам Dove сапун и планирав да продолжам со истиот, но мајка ми ме изненади со гел за туширање кој мириса преубаво.