Гел за туширање. Само купувам. Имам различни мириси - тропско овошје, јагода, ванила, бадем, лаванда, и др. Немам веќе кај да ги ставам. Маж ми некој ден ќе ме избрка од дома.
Секогаш користам гел за туширање. Во последните две или три години само нивеа или дав наизменично. Некако неможам да си замислам со сапун мислам дека цело време ќе ми паѓа
По навика си користам гел за туширање. Најчесто нарачувам од AVON и ги имам пробано скоро сите од таму. Последниов месец го користев ова од Afrodita: Го препорачувам на сите кои сакате слатки овошни мириси. Мириса буквално како торта, да ти дојде да го изедеш. Плус внатре има црни зрнца, најверојатно од малинка, кои делуваат како пилинг или body scrub. Во маркетите низ град може да се најде по 99 денари.
Mnogu blag sampon, vsusnost za bebinja e namenet. Jas imam mnogu suva koza i od se se cesam. Ovoj sampon ne mi ja iritira kozata. Inace veruvam deka go ima i vo MK.
...правилно ! прво со сапун па туш да исчистиме тоа нечистотии, па потоа гел за туширање за нежна на кожа, релаксирање и убав мирис !
Jas koristev I gel za tusiranje I sapun no so ogled na toa deka sapunot ja susi kozata go isfrliv od upotreba. Koristam piling I gel za tusiranje. Potoa Stavam maslo za telo. Kozata mi e fantasricna
Презадоволна сум од овој гел за туширање Крем геловите прават повеќе пена. Затоа повеќе ги сакам. Сапуните ми ја сушат кожата.
Користам гелови за туширање затоа што ми се полесни за употреба,имам пробано и сапун но ми одзима многу време и ми се лизга од рацетеод гелови за туширање најмногу го користам оној на DOVE со лаванда и презадоволна сум од него.
Девојки, може ли да ми препорачате гел за туширање што навистина ја хидрира кожата, бидејќи и после туширање со различни гелови кожата пак ми е сува..тнх