Гел за туширање Dove дефинитовно ми е најдобар, како најефтина варијанта што не ја суши осетливата кожа.
И мене ми одговара, а имам многу сува кожа. Само што некако за парите ми е мало пакувањето и брзо го трошиме. И на Ziaja ми се добри и оние од зегин-corine de farme.
Не знам како се викаат тие од дм што кога ќе стиснеш излага пена, ваљда е гел за туширање, ама омилени ми се.
На Ziaja најдобро ми се покажаа геловите и за сува и за осетлива кожа. Едно време Dove ми беа добри, но некако ми ја иритираа кожата едно време, ги сменив и со Ziaja немам таков проблем. А за сува кожа што не е осетлива многу и Dove и Ziaja се супер. Дома сите освен јас Dove користат, задоволни се, јас најосетлива кожа имам, па најпребирлива сум.
Na dove gelovite za telo se odlicni posebno ako gi nacekate golemite pakuvanja po namalena cena se isplati, isto taka afrodita odlicno mirisaat ama malo pakuvanje se nekako za taa cena iako mi se pogodija .
Купив од Афродита, многу ми се допаѓа но многу ми е некако мало пакувањето. Преубаво мирисаат сите гелови од Афродита.
Гел за туширање.Ги користам геловите за туширање на Балеа и сум задоволна, бидејќи не ја сушат и ја хидрираат кожата.