Има само aliexpress. А овде во Мк ми делува тешко дека немам видено до сега. Инаку за сега користам само Dove
Гел за туширање. Моментално од Афродита ми се омилени, а некогаш купувам и од Dove. Битно ми е убаво да мирисаат.
мене ми е најдобар. Ем цената е најпрофарлива ем мирисот. Од сите од балеа овој ми е единствено најдобар
Јас порано користев неколку производи за секојдневно туширање. Прво од Врање од дрогеријата Лили купував млеко од ванила за туширање на Le Petit Marseillais, потоа користев природен сапун за миење од Occitane en Provence но иако ми траењше околу месец ипол до два и чинеше околу 800 денари ми беше малку скап и бидејќи го затворија во Сити Мол морав да најдам нешто друго. Па ја пронајдов линијата со козјо млеко на Ziaja, https://www.e-ziaja.mk/proizvodi/kozjo-mleko, и премногу сум задоволен. Но, за жал, во dm дрогериите ги нема сите производи од таа линија, а не знам каде да ги најдам.
Јас користам еден од коприва, сега почнав да купувам еден 2 и пол литарски од Стокомак и другар ми ми рече со овој и колата можиш да ја периш.
Многу повеќе ми годи сапун, купувам најчесто од Лаш или Рефан. Во последно време навлечена сум на овие два од Рефан. Мирисот им е фантазија. Имаат и гранули, супер се за благ пилинг.
Може глупаво прашањево, ама во животов се немам туширано со сапун. Дали го нанесуваш директно на телото (како сапун за раце) или на ракавица за пилинг и слично? Сакам да пробам ама се осеќам ептен глупа искрено