Јас па никогаш не сум се миела со сапун. Не ни сакам. Мене како што ми е сува кожата, уште сапун ми фали. Моментално имам oд Vogue гелови, преубавии се! Штета што ги нема кај нас.
Користам гел за туширање од Авон и многу е добар убаво мириса . Исто така за интимната зона користам гел Интимо од Авон
гел за туширање! на сапуните се развиваат огромни батерии за кои ние не сме свесни а и плус што ја исушуваат кожата мој совет гел за тужирање по можност бекутан купка се чувствуваш како бебе
Само што го земав овој Fa shower cream па ќе видам како ќе се покаже. Инаку не се туширам со сапун, поубаво ми е со гел. Најчесто го користам на Нивеа хепи тајм, ама ај да сменам малце.
Порано не се бањав со гел зошто го нанесував директно на телото и ми беше ладно. Тапа глава. Откако го открив сунѓерот за туширање, неможам сапун. Моментално користам од Авон, со лимон. Прекрасно мириса.
Зависи каков сапун ..за туширање обично користам гел за туширање , но ако немам во моментот oд гелот сапун исклучиво Dove од ружа - тие ми се најубави
Mоментално го имам овај од Palmolive,и прекрасен е,и миризба и ја омекнува кожата heavnly vanilla ....
Треба да се користи гел за туширање од проста прочина што тој е наменет за таа потреба а сапунот за се можеш да си го користиш и ја суши кожата.
Најефтина, најбрза и според мене добра варијанта се сапуните на Dove.. Не сум се ни потрудила да си купам гел до сега, само со сапунчиња се туширам.. Ми ја оставаат кожата чиста и мека, иако имам прилично сува кожа омилен:
колку не си во право па има и добри сапуни што баш напротив ти ја прават убава кожата еве на пример dove а има и мн други такви
Аман бе... сите гелови за туширање сте користиле! Јас изгледа само купувам сапуни бре! Имам мрсна кожа и можеби затоа немам никакви проблеми од сапуните! Инаку најубави ми се Но не ги користам само нив, си се капам и со и исто убаво ми мирискаат! Е сега, не дека воопшто не сум користила гел за туширање, се разбира дека знам понекогаш и со гел да се истуширам но позадоволна сум од сапуните! Ми се допаѓаше овој гел за туширање (мирисот ме потсетува на студентските денови оти тогаш највеќе го користев). Исто така и оние на Fa ми беа со убави мириси па и од нив имам користено! Сепак морам да признаам дека сум верен поторшувач на сапуните и тоа најчесто DOVE